Povici nisu poremetili Skota

Ostavite komentar


  1. Može li žrtva (ili žrtvin otac ) da uplaši zastupnika ubica? Skot se kao i svaki skot nije dao uznemiriti.

  2. Браво за овај величанствени гест !
    Време је да американци престану да нас сматрају будалама и нижом врстом.
    Штета што није успео да побегне полицији.

    1. Ne verujem da „Amerikanci“ imaju nekakvo jedinstveno mišljenje o bilo čemu/kome, a da imaju mišljenje o nama, kakvo god ono bilo, je malo verovatno. Ipak, ako ste sposobni da se osvrnete i premotate film u poslednjih 30 godina (valjda ih imate dovoljno), moćićete da se uverite u to da se iz onoga što je ova nacija činila i kako se snalazila u vremenu ne da izvesti zaključak o nekakvoj zrelosti, odgovornosti i pameti. Pa, ako primetite u postupcima američke diplomatije da se spram nas odnosi kao prema nekome ko decenijama nije pokazivao znake zrelosti, odgovornosti i pameti, onda možete da budete sigurni da su oni film snimili i premotali…

      1. Enciklopedijski primer stokholmskog sindroma. Nije ni to lako postici i dosegnuti. Bravo.. Nego, kako je moguce da ti prepametni Amerikanci i taj savrseni americki sistem koji tako odlicno cita Srbe i zna kako sa Srbima, na vlasti imaju lika kao sto je Tramp? Gde se dade ta pamet i ta mudrost i ta sposobnost citanja bas kada se trebao izabrati predsednik?

        1. Daleko od toga, Štokholmski, da američka diplomatija odlično čita Srblje, ali ih čita, za razliku od Vas koji ništa niti čitate niti razumete. Takođe, šta za Amerikance znači što na vlasti imaju Trampa ćemo saznati kada se prašina slegne – za sada im, sudeći po merljivim parametrima, odlično ide s Trampom na čelu. Ja za sada cenim da su bili dovoljno mudri da ne izaberu Gđu. Klinton, a to se nama, Srbljima, po pravilu ne dešava – mi po pravilu biramo najgore od najgorih mogućnosti, i uvek idemo na suprotnu stranu, pa se posle čudim čudimo kad se nasučemo… A, najdirljivije je što onda od drugih očekujemo da nas izbave, baš kako smo onomad izgarali u uverenju da će Tramp „da nam vrati Kosovo“… Jad i beda.

  3. Доказ да нас ипак има храбрих и одважних. Одличан потез !
    полиција није требала да га приводи јер је његово понашање у складу са законом о слободи изражавања.
    Кад једна славна америчка глумица изјави, поводом премијере њеног филма, да су срби геноцидни народ американци је нису дирали.
    Зашто онда ми не поштујемо закон кога смо створили ?

    1. Koja je to „slavna američka glumica“, Dragiša? Marilyn Monroe?!

      1. Ovo je vec metastazirani stokhlomski sindrom nakalamljen na predpubertetski humor. Obaras sve rekorde. Bravo i samo bravo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.