Predsednik Državne dume Rusije: Vlast Srbije da štiti narod, inače će zemlja nestati

Ostavite komentar


  1. Vlast ne štiti narod, ona ga huška jedne na druge. Nije njima bitan narod nego njihov opstanak na vlasti, pa i po cenu krađe na izborima.

  2. Ovaj čovek nije normalan. Mi smo evropska i zapadno orijentisana zemlja od kad znam za sebe. Imamo veću dijasporu na Zapadu nego broj stanovnika u matici, kandidati smo za ulazak u EU. Pre bi bilo da želimo da sprečimo da se instalira ruska marionetska vlast! Sram te bilo!

  3. Prema ovoj izjavi proizilazi da kod nas nisu marionete već slobodno i fer izabrani predstavnici naroda? Kako je onda moguće objasniti činjenicu da su ti isti priznali nezavinost KiM?

  4. Smao se ti staraj o svojoj Rusiji… i svom narodu. A nas pusti da se “patimo” BEZ VAS. Beze vam ljudi iz drzave glavom bez obzira. Evo ih samo kod nas na desetine hiljada. SIGURNO nisu pobegli od dobrog.

  5. Ako nestane (Srbija) gde će vaši brojni dezerteri među kojima ima svega i svačega „s one strane zakona“ (osim dezerterstva) da se doseljavaju?! Sem Srbije i Turske nigde nisu rado viđeni.

  6. Zaboravio braćuška da nas obavesti čije su marionete na vlasti u Srbiji. O pajacu na čelu Rusije, koji jedno selo ne može dve godine da oslobodi (tako mu naredito, pošto je i on obična marioneta), ne smeni da zucne. Zato, braćuška, jezik u gubicu i gledaj svoja posla. Ostavi nas na miru, samo nam vi još falite. Niko nas kroz istoriju nije slagao i zajebao kao „bratski narod“, koji je naoružao hrvate pred oluju i Stipu Mesića postavio na počasnu binu, kada seslavilo 60 godina pobede nad fašizmom, dok predsednik Srbije (Boris Tadić) nije ni dobio poziv. Zato, braćuške, dalje ruke od Srbije, sve nam je jasno. Bavite se svojim tiraninom i pogledajte za koga on radi, nesposoban dve godine jedno selo da osvoji.

  7. Pa i Rusija ima svoga Orlića. C c c c c c c c A mi se pitamo odakle ovi naši kupili kalup.

  8. Počistite vi u svojoj kući. Ima mnogo smeća. O slobodama vašeg stanovništva neka oni sami odlčuju. Srbiju na miru. Vaš režim nije naš model, Kako god bilo, Srbi ne trpe neslobodu. Mi ne želimo da stradamo pod nedemokratskim režimom. Mi imamo kakvu god istoriju demokratije.

  9. Počistite vi u svojoj kući. Ima mnogo smeća. O slobodama vašeg stanovništva neka oni sami odlčuju. Pre vas smo se suprostavili fašizmu. Ostavite Srbiju na miru. Vaš režim nije naš model, Kako god bilo, Srbi ne trpe neslobodu. Mi ne želimo da stradamo pod nedemokratskim režimom. Mi imamo kakvu god istoriju demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.