Predsednik Sloge u trci za predsednika države

Željko Veselinović, još jedan kandidat na izborima za prvog čoveka države

Ostavite komentar


  1. Вучић се обилато спрема за председничке изборе најпре потурањем гомиле "кандидата" са циљем разуђивања и распиања гласова потенцијалног заједничког кандидата опозиције.

  2. Bravo.Krajnje je vreme da radnici uzmu stvar u svoje ruke.Dosta je vise da nas lazu politicari,a fabrike nam sve zatvorene.Moj glas siguran za Veselinovica.Sloga je potpuno drugaciji sindikat od ostalih.

Ostavite komentar


Politika

Ima li izborna tišina smisla u vreme interneta i društvenih mreža? 10

Ima li izborna tišina smisla u vreme interneta i društvenih mreža?

 I dok traje dvodnevna predizborna tišina, kao i prethodnih godina opravdano se postavlja pitanje koliko je danas, u doba digitalnih medija i društvenih mreža ova, po mnogima, anahrona „institucija” demokratije uopšte ima svrhu i da li se krši. Po mišljenju naših kolega novinara iz čitave Srbije, potpuno je besmslena i zloupotrebljava se i to ne samo zbog digitalne ere i sveprisutnih društvenih mreža.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.