Predsednik Srbije ušao u zgradu Generalštaba: Očekuje se reakcija povodom nemira na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Sam pise scenario, rezira, deli uloge i glavni je glumac u drami, smiruj sve ovo jer si ti sve zapoceo iz licne sujete

  2. Zašto uopšte prenosite ovakve gluposti? Nema nikakve panike, sve je izmišljeno, da se pošto-poto skrene priča sa pravih tema!

  3. Sad je lako , stigao veliki vojskovodja . Veliko iskustvo iz ratova u kojima nije bio.

  4. Opet ce da se dogadja narod
    Jos jednom mu to nece upaliti. A nebi volela da prognoziram gde ce njega da sahrane.Ovi kriminalni radikali ce potpuno da uniste i narod i drzavu.

  5. Srbi nemaju kapacitet da vode normalnu politiku i da riješe probleme kroz zakonima i dogovorima, i da se zadovolje s onim što imaju. Uvijek nemiri jer su ugroženi, ovaj put od kosovskih tabli. I uvijek je akcenat nad međunarodnim odnosima sa susjednim državama, kako ne bi mislili o unutrašnjim pitanjima.

  6. Ima iskustva u balvan revoluciji 1990. Ima i rezultat. Veceras ipak radi za lični marketing.

  7. Како ушао, тако ће и да изађе. Него треба још мало демонстрирања јунаштва за пинкољупце.

  8. Rušenje u Sava Mali,Krušik,ubistvo O.Ivanovića,pad helikoptera,Jovanjica,24 stana velikog lopova Malog ubistvo na naplatnoj rampi itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.