Predsednik Srpske liste povodom dešavanja na Kosovu: Vučiću, reaguj

Ostavite komentar


  1. Reagovao je. Potpisao i nedavno na Bosforu sve utanačio u vidu poklonjenja Sultanu. Pohvalio se kako je dočekan i bogato ugošćen. Tradicija duga više od pola milenijuma. Tako se dočekuju najverniji vazali. Dakle Rakiću – ćuti i trpi.
    Goran

  2. Da li je to zbog čega je narod uznemiren posledica nekog sporazuma koji je potpisao tvoj predsednik ili neki njegov ovdašnji poslušnik?

  3. Hitna sednica pa za sutra…..Bože dragi onda znaci njemu nije hitna! Valjda se hitna sednica odmah zakazuje a ne za sutra…..

  4. Odrzace „hitnu“ sednicu grupe za nacionalnu sigurnost i saopstiti „ostro“ upozorenje da ove ne ponove. Ti li ocekujes nesto vise, dosta je sto te „ustolicio“

  5. Pa…celavi …ovo je plod vase politike I vaseg bosa iz BG.
    Sve ste unistili I izdali , prodali ste Nas za novac Koji trpate u svoje dzepove a u tome vas podrzava licno najveci izdajnik u istoriji Srbije….AV.
    On ce naci resenje, kazes…..!? Da hoce Ali kako da Jos jedan poraz preko vas kurtona I svojih mediJa predstavi kao pobedU.
    Koji ste vi predstavnici I koga vi predstavljate bando nepismena….
    Sve se ovo desava zbog vas lopuza I izdajnika…unistili ste nasu borbu uvodjenjem privremenih Mera I smenom legitimnih predsednika opstina, gasenjem institucija, integracijom u siptarske ,a sve da bi ste zadovoljili namere vaseg sefa I mentora SL. AV-a dok vam on za poslusnost u izdaji dozvoljava da pljackate….BAGRO !

  6. „Vučiću, reaguj“ Vučiću re AGUJ! Aguje on, Aguje.
    „Potamaniće“ predCednik sve te „opasne guje“ što nam „bacaju prašinu u oči“ dok nam on prodaje maglu i rogove za sveće.
    „Sve će to narod pozlatiti“ i narod je „pozlućivo“ i „pozlaćivao“ i eto sad imamo „Zlatno Doba“.

  7. sad ce vucic na sednici za nacijonalnu bezbednost da prica o kako nam svi zavide na ekonomskom jacanju srbije umesto situacije na KiM-u….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.