Predsednik Vučić se danas obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Nije se obratio još od srede a sutra je četvrtak, kada se obraća. Baš smo ga se zaželeli i nije u opšte u predizbornoj kampanji.

    1. Gagi, potpuno ste u pravu, vremenski jaz od danas do sutra je beskonačan i plašim se da će nam nestrpljenje glave doći… Ne mogu da dočekam još grdnje i petparačke drame!

    2. Pa on se obraca svaki dan sta je svama on drugo nista i ne radi samo ide od PINKA do HEPIA RTS PRVE i tako u krug mi idemo na spavanje sa Vucicem i budimo se sa Vucicem.

    3. Da nije došlo do pogoršanja epidemiološke situacije, ne bi ni bilo ni obraćanja javnosti, prosto i jednostavno.

      1. Znači stanje u zemlji je redovno, nema epidemije, nema zaraženih, i nema umrlih od virusa?

    1. Jeli, jel vas nije sramota da stavljate ime koje vam je ostalo od roditelja na komentare?

    2. Pa najmanje će o koroni,krenuće o pdv,okruženju,pa će da polete po Đilasu,Obradoviću…evo gostuje kod Marića,najava stoji nedelju dana,ljudi su ko ludi bez njegovog obraćanja,prava vest bi bila da tog i tog dana njega nema

  2. Aman, ljudi, ko Boga ga molim – neka se obrati ranije !

    Ko će da dočeka 10.15.

    Neka se obrati bar u 6, ja ću da navijem sat.

  3. Bilo bi divno kad bi ovog coveka i njegovo obracanje slusala samo njegova zena u dnevnoj sobi i aplaudirala mu.

    1. Broj novih, ali i smrtnih slučajeva je i dalje u porastu, tako da su nove mere neophodne kako bi se taj trend zaustavio.

  4. Svakako sutra treba da cujemo predsednikovo obracanje javnosti,jer cemo kao i uvek do sad cuti vazne informacije,novine,koje svakako treba da zanimaju svakog stanovnika Srbije!

  5. Nije valjda da će nam se predsednik obratiti? Da li on uopšte radi nešto drugo sem što nam se obraća. Da li je ikada prošao dan da ga nismo sreli na jednom
    od TV kanala ???

  6. Pinki je video Tita. A onda je Rexs(Vulin) skočio i spasio „Maršala“ od granata opozicije.

  7. A da svi isključite tv, za promenu? Da preskočite, da ne pročitate šta je pričao, da nemate pojma malo? Da ne komentarišete, da ga oladite načisto?
    Da ga isključite i iz svojih misli?
    Zamislite umesto toga Vučić free život.

  8. da li da zaustavimo radni proces danas, da bi gledali? Molim sve medije da najmanje tri puta danas u celini repriziraju obraćanje, da svi možemo da vidimo u celini. Šalim se. Zadirkujem vas : )

  9. Predsedniče molio bih Vas, ako nije kasno za izmenu, da obraćanje pomerite za ponoć da svi možemo da Vas slušamo i gledamo-i da ne spavamo. Ovako će mnogi izgubiti dragoceno vreme gledajući Vas a to zna da potraje a sepska ekonomija trpi. Može i neko umesto Vas da govori inače govore sve što i vi ,ponavljaju kao popagaju, ili su totalno neinventivni ili se plaše da Vam se ne zamere nekom izjavom kkoja Vam se neće svideti pa da ne daj Bože ostanu bez ministarske fotelje u koju su tek seli

  10. Sredite vazduh,uredite reke,u Bg izgradite kanalizaciju,a NE Bg na fekalijama,u sokacima zaustavite gradnju solitera…zapravo ,,gurate vi dalje i svakom ko zasedne profit i poslusnost domacim i stranim tajkunima je i bice na prvom mestu,,,a sad adio odoh u planine,,,tamo necete stici jos 10 god.

  11. Situacija u Srbiji u vezi sa Korona virusom nije nimalo naivna i ako zelimo da se resimo te posasti u skorije vreme, budimo odgovorniji i pridrzavajmo se propisanih mera kako i dolikuje!

  12. Obraca se covek svaki dan da znate da je uz Vas, kad se nebi pojavljivao onda bi govorili sta mu je, kakav je to predsednik. Nikad zadovoljni.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.