Predsednik Vučić već objavio prvi predizborni spot na društvenim mrežama (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nikakve razlike među stanovništvom ne smeju biti prepreka za bolju budućnost Srbije.

  2. Šteta što sklanjate komentare, ljudi bi se slatko ismejali kad bi sve pročitali kakvi nas cirkusanti vode

  3. Samo ujedinjena Srbija može da bude snažna, i to je zaista jako važno dda građani Srbije žive bolje. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi.

  4. Ma kakvi prvi predizborni spot Vučića. Vučić je u kampanji od izbora do izbora.Koliko je samo puteva urađeno između dva izborna ciklusa, da ne spominjemo nove fabrike, nova zaposlenja, bolji životni standard, gde su penzioneri dobili znatna povećanja i pomoć od države, a tu su i lica na birou koja su osetila boljitak dobijajući jednokratne pomoći više pita. Ima toga do sutra da se nabraja šta je uradio Vučić. E to vam je najbolja kampanja koja traje.

  5. Opozicija nece da prica ni sa gradjanima, oni zele samo da pricaju sa strancima nadajuci se da ce ih oni dovesti na vlast bez volje gradjana. Sta god da se dogodi oni nece biti zadovoljni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.