Predstavljen Svetosavski proglas za spas Kosova: Ko su potpisnici

Ostavite komentar


  1. Jel u tih 80% gradjana spadaju i Albanci sa Kosova, ili oni, kao i zadnje 3 decenije, nisu bitni?

  2. Cuj Intelektualci, po kojim kriterijima? Kao i tkz Kosovo, i ovi tkz Intelektualci. Izgleda zivite u tkz Svetu

  3. Bore se da pređu iznorni cenzus a misle da predstavljaju stav 80 odsto građana. Ljudi nisu za ratove i politiku 90tih.

  4. Koji je njihov plan za rešenje?
    Za početak da odu sa svojim porodicama da žive i rade na Kosovu i Metohiji.

  5. Ko sme da preda KiM?Nema Srbina ko bi to smeo da potpise.Mozda samo neko od ovih slucajnih Srba.

  6. Ako ni vi ne znate sta je ponudjeno, ko vama daje za pravo da sudite i odredjujete sudbine cele zemlje i naroda u Srbiji? Ziveli

  7. Ne kapiram kako znaju šta piše u ultimatumu pa su se okupili da spašavaju Srbiju? Mislio sam da je sadržaj predloženog dokumenta tajna, ili su sadržaj istog pročitali u novinama?

  8. Mislim da je vreme za novi Goli otok. Sve te Svetosavce, Viline , Tome, Dačića , popove,Bajatovića i naravno huligana predsednika kome su Ustaše ubile dedu tako da svi moramo da mrzimo Hrvate i sve susede, pohapsiti odmah i poslati da tucaju kamen. Hrvati bi bili voljni da ustupe Goli otok bez naknade.

  9. Po njima, bolje je da svima stanovnicima Srbije uvedu vize, a ne samo južnoj pokrajini. Zašto da bude bolje najvećem delu stanovništva Srbije kad treba da svima bude loše?

  10. Da se pozovu kosovski Albanci da se vrate u ustavno-pravni poredak Srbije a da se od EU zatrazi momentalni prijem Srbije, Albanije, BiH i SMakedonije. Albancima dati autonomiju po modelu juznog Tirola.

  11. Manje-više su u politici mnogi od njih već godinama. Zašto stav nije bio tako čvrst 2004. I 2008.? Verovatno iz istog razloga zbog kog Vučić menja ploču. Gospodo, sa vašim rejtingom i njegovim ustupcima zapadu, ostaće na vlasti 100 godina. Blago nama!

  12. Kad budete otisli u Batajnicu i poklonili se pred masovnom grobnicom albanskih civila, 744 je tamo pronadjeno, sve civili, zatim u rudnicu, 53, a ima jos preko hiljadu nestalih, smatracu vas ljudima, ovako…vi ste nista,(znam da necete da objavite jer ovo je „elita“, samozvana

  13. Већина коментара су уперена против Србије и српског народа!

  14. Naravno odbaciti plan u celosti,treba referendum d se održi u vezi plana to je jedino verodostojno

  15. Добар вам је однос ботова и народа 30 : 1! Ипак, знамо се!

  16. Ne brani se Kosovo iz fotelja u Beograd,stalno ste pominjali nekakav boj na Kosovo, nadam se da ne lažete.

  17. Težak i bolan rascep: Razumljivi interesi velike većine srpskog naroda sudarili su se sa razumljivim interesima male manjine, one na Kosovu. Ovaj jalov proglas zahteva da se žmuri pred nepromenljivom stvarnošću, insistira na neostavrivim fantazijama. Otreznite se!

  18. Bravo! Pravi intelektualci, cestiti Srbi, a ne neki kvazi novokomponovani intelektualci koji potpisuju peticije za priznanje Kosova

  19. Da smo bili ekonomski jaki nikad se ne bi ni odvojili. Sa sirotinjom niko neće. Kosovo se vraća jakom ekonomijom a ne praznim pričama.

  20. Evo prilike da se otera banda izdajnička, ko ne podpiše taj je sa njima radikalima, pardon naprednjacima i ajde protivnici režima da se pokažete na delu?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.