Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ pozvali građane da blokiraju zgradu i ne dozvole sednicu RIK-a

Ostavite komentar


  1. Čuj, kako su došli da glasaju, pa mnogi imaju dvojno državljanstvo i većina je prijavljena u Bg.

  2. Opet sve narod. Da blokiraju da se cimaju. Dokle više da narod da bira lopove. Sve su to ljudi već provereni lopovi. Opet oni da vladaju i uništavaju već uništenu Srbiju. Hvala.

  3. ovi pojma sa zivotom nemaju i oni bi da vode zemlju,boze pozovi ih da nemuce sebe i nas

  4. Odkud to da stranka protiv nasilja poziva na isto to nasilje,nije mi jasno.

    Baš me zanima da li će biti objavljen komentar

  5. Predstavnici SPN bi trebali da se obrate i Kristijanu Šmitu, „guverneru“ BiH, sa detaljima jučerašnjeg glasanja…Možda i on ima nešti da kaže…

  6. Pošto poto hoće na silu da izmu Beograd . Lažno se predstavljaju „Srbija protiv nasilja“ a šta je ovo ,zar to nije nasilje usmereno protiv RIK-a,zar je to njihovo viđenje „pravne države“Podnesi dokaze o nepravilnostima koji moraju da se provere kao i sva istinitost dokaza i njihova verodostojnost ,a ne da se apriori prihvate zato što“ oni tvrde „da su tačni ? Pitanje je koliko su tačni Zar o prigovorima ne treba donositi odluke svakom pojedinačno ?To su najavili i pre izbora i inscenirali i tu neće stati .Kako su oni poslanici zar skupština nije raspuštena a njima samim tim prestao mandat poslanika .Sa novim sazivom se saziva skupština sa novo izabranim poslanicima.

  7. Normalno kad je Vučko bosanac pokrao izbore.Jadni smo mi šumadinciiiii 600 godina u Topli u srcu Srbije

  8. Nece vas narod shvatite to jednom,pogotovu tepicku koja ce da prizna da smo genocidan narod da uvedu sankcije rusiji i da predaju kosovo.

  9. Тужиоце и судије који примају плату, праве се мртви јер крше законе који их обавезују да поступају у свим пријавама са доказима, са набаждареним слухом да чују само наређења из централе КАРТЕЛА, као и све друге СЛУГЕ НАРОДА БУДИЋЕ УЛИЧНИ ПРОТЕСТИ КОЈЕ САМИ ИЗАЗИВАЈУ. Грађани знају да је ово једини начин да бране изборну вољу на дугом путу до враћања отете државе. Наравно без насиља.

  10. Vama je samo Vlast u Beogradu važna jer vam je to obećao Hill a ostali narod Srbije koji je okipiran od Banana Mena vas ne interesuje.On je po celoj Srbiji skakao,ucenjivao i potplacivao ljude da glasaju za njega na bespravan i nezakonit nacin.

  11. Ovi it SPN su dosadili i Bogu i vragu. Ja ne znamvsta zaista hoće, jedino sto znam hoće vlast. Pa nije vlast za svakoga. Kako god, ali mi imamo Predsednika, koga poštuje svet, jer se dokazao. Voli Srhiju, gradi je i nec rusi kao ovi idioti. Voli svoje, postuj tudje.
    Pored ovi SPN, nama ne treba vanjski neprijatelj.

  12. Sramota jad i beda,hoce na silu na vlast,a to nece da mozeee.
    Mora se postovati glas Naroda i on je merodavan i neprikosloven..Svima su izbori protekli u redu samo vama nisu.
    Vi koji predstavljate borbu protiv nasilja,a u stvari vi ga non stop krsite i unistavata..Vi ste pravo nasilje i uzaludno vam je da pribegavata svim lazima i prevarama. A ako kojim slucajem dode do ponavljanja izbora u Beogradu vi cete izgubiti u jos vecem procentu.
    Ne pripadam nijednoj partiji ali sam realan i objektivan,sto sasvim sigurno vi to niste ,niti imate nikakav program za napredak i prosperitet Srbije.
    Neka vas je stid i sram,ukokiko uopste znate sta ta rec znaci.

  13. Не видех да се неко бори свим силама за власт у Црној Трави. Нема тамо пара.

  14. Bravo,oni koji nas predvode i imaju naziv protiv nasilja vrse nasilje,to su pravi predstavnici nas koji smo protiv nasilja

  15. Ajde dosta vise sa tim blokadama,i bogu ste dosadili,nece narod vas pa to vam je.Vodite racuna da batina ima dva kraja,a druga stvar,posto ovi drugi imaju vecinu moze se desiti da podnesu prijavu za rusenje Ustavnog poredka Srbije i pokusaja drzavnog udara,a to ce biti veoma kaznjivo,kao i zabrana svih stranaka koje su ucestvovale u tome,jao i svi ostali akteri,pa i odredjenetv i zurnalistkinje i tzv.novinari-spikerivoditelji i td.

  16. Да ли ће Србија имати политичаре који воле свој народ , своју државу или ће у једној ситуацији чувати власт по сваку цијену , а други позивати народ на уличне нереде какп би баш они дошли на власт и били исти као ови који чувају власт , народе у памет се , неће вам нити једни нити други бити од велике користи .

  17. Bila sam kontrolor, ne u Beogradu, ali je itekako bilo nepravilnosti. Da li je ovo način, ne znam, ali da je izbore pratio niz nepravilnosti jeste.

  18. Da se uvede obavezno glasanje ,tko se ne odazove da snosi ozbiljne sankcije.Glasanjem odlučivati o budućnosti svoje zemlje obaveza je svakog građanina,pa neka bude zakonska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.