Predstavnici SZS ponovo uklonili ograde iz Kolarčeve

Ostavite komentar


  1. TRG REPUBLIKE PO TRADICIJI BIO JE MESTO ZA OKUPLJANJE DEMONSTRANATA I MESTO ZA GOVORE LIDERA ORGANIZATORA DEMONSTRACIJA. REKONSTRUKCIJA JE VRLO VEŠTO ISPLANIRANA OD STRANE VLASTI. DOK SU NA VLASTI ZAVRŠETKA NEĆE BITI.

  2. ne objavite snimak, gde se ona krezuba, verovatno baba sera zaleće i udara Marka Bastaća? Valjda i dživdžani znaju da Vučić i njegove podrepne muve mrze beogradjane, a posebno starosedeoce, kojih je najviše na opštini Stari Grad. Vesić i njegove one ženetine su zagadili ovaj grad. Samo neka nastave tako, što su oni gori, mi smo sve jači.

  3. Gledam sta se zbiva u nasem dragom gradu Beogradu.Mozemo se mi sa nekim stvarim slagati i ne slagati ali ovo sto cine Dverjani nije dopusteno da se radi.Sklanjati saobracajnu signalizaciju to je nedopustivo.Odredbe zakona su jasne po ovom pitanju su jasne zasto policija ne legtimise izgrednike i ne podnese prekrsajne prijave.
    Ako zele da privuku paznju na sebe to se ne smije raditi na ovaj nacin.Mozda da se skinu goli pa cemo svi da im se divimo,ali od sabracjne signalizacije dalje vase ruke.Dovodite u pitanje bezbednost drugih Beogradjana

    1. Tako bi trrbalo liĉne frustracije bahatost osionost i nadasve mržnja pokreću ove buntovnike

      1. A šta pokreće Vučića koji mrzi 2/3 gradjana Srbije, koji nisu glasali za njega i ne misle kao on.

    2. Je li.mislite da kulise mogu da zamaskirauu nerad, javasluk i kriminal? Otidite na Kalemegdan i pogledajte pocepane kulise sa tablom – Rekonstrukcija postojeće gradjevine. Unutra nema ničeg, ni „postojeće građevine“ ni radnika, samo jedna nova metalna konstrukcija. Tako i ove barikade skrivaju javasluk i nerad. Na Trgu nema nikoga i ničega, nikakvi radovi nišu počeli, a saobracaj blokiran u nedogled. E pa, za lopove – građanska neposlušnost je jedini lek.

    3. Vidim da znate da pišete verovatno i da čitate ali vi ste funkcionalno nesposobni da shvatite pročitani tekst. Možda ste i SNS bot pa to činite iz mržnje svemu što je normalno u ovoj zemlji. Ogradu je sklonio gospodin Bastać predsednik opštine Stari grad a on nije član Dveri.

  4. A šta pokreće Vučića koji mrzi 2/3 gradjana Srbije, koji nisu glasali za njega i ne misle kao on.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.