"Preletač" Stanić: Transfer Šapića u SNS znači da su odlučili da dovedu najbolje igrače 1Foto: N1

Samostalni odbornik Vuk Stanić, izabran na listi koalicije NADA kao član POKS-a, koji se od ove koalicije odvojio zbog čega je POKS zatražio da vrati odbornički mandat, rekao je da će podržati izbor Šapića za gradonačelnika jer je on svoje sposobnosti demonstrirao vođenjem opštine Novi Beograd.

– Glasaću za Šapića jer poznajem njegov rad – Novi Beograd je opština koja najbolje funkcioniše u ovom gradu. Šapić je došao na čelo Novog Beograda u vreme kada je bio član Demokratske stranke i odlično je vodio ovu opštinu, rekao je Stanić na sednici Skupštine Beograda.

On je naglasio da Šapiću ne treba „prikačiti“ sve loše što se vezuje za Demokratsku stranku, jer je on bio svetli primer iz te stranke, ali da ne treba zamerati ni što je „prešao“ u SNS.

– Njegov transfer u SNS samo znači da su oni odlučili da dovedu najbolje igrače, to ne možemo da zamerimo, naveo je Stanić.

Zahvaljujući prisustvu Vuka Stanića, ali i njegovih bivših stranačkih kolega iz koalicije NADA, na današnjoj sednici, Skupština Beograda ima kvorum za odlučivanje o izboru novog gradonačelnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.