Premijer normalno nastavlja svoj posao

Prelević: Ako je ovo zaista priprema za atentat, onda se postavljaju ova pitanja, kada će u Srbiji da se nauči da premijer treba da živi u kući koju je moguće obezbediti i kako je moguće da niko živi ne prijavi takvu aktivnost pre dojave građana
Javnost i Vlada očekuju punu istinu o pronađenom oružju blizu porodične kuće predsednika vlade

Ostavite komentar


  1. Istraga bi trebalo i da pokaze da li ovaj slucaj sa pokusajem atentata ima veze sa odavanjem informacija od prosle nedelje.

  2. Ovo samo govori o njegovoj hrabrosti i požrtvovanosti, uprkos svemu on ipak nastavlja svoj posao i ne dozvoljava da mu trenutna dešavanja ometaju izvršavanje njegovih obaveza. Svaka mu čast!

  3. Izgleda da su i botovi provalili da se redakcija sprda sa premijerom pa ih nema, mukice 🙁

  4. Drzava mora da bude spremna da zastiti premijera Srbije od mafije i spoljnog neprijatelja u suprotnom ne trebamo ni da postojimo vise kao drzava.

  5. Kakav je to arsenal oruzja,kakvi sanduci? Sve to moze stati u malo vecu najlon kesu.Kladim se da u Srbiji ima na hiljade pojedinaca koji kriju vise oruzja od ovog bacenog u sumu.

  6. Pa kad ćemo jednom da shvatimo…zar da posle gubitka Zorana Đinđića, izgubimo jednog vučića, jednog dačića, jednog šešelja, jednu maju, jednu palmu…

  7. "Koliko dugo to naoružanje stoji u šumi nije poznato, ali je, prema saznanjima policije, trebalo da bude upotrebljeno ovih dana…" navode mediji.
    Ако полиција зна да је то наоружање " rebalo da bude upotrebljeno ovih dana…" онда зна и ко га је ту оставио!
    Оно што мени није јасно је – ко је толико блесав да оружје остави несакривено, без обзира из ког разлога је ту допремљено!!
    Нешто ту смрди…

  8. Rekli mu mama i tata da izbaci sve iz kuce jer su unuci porasli, da ne nastradaju, a on kao pravi naprednjak dodjos, djubre bacio kraj puta u sumu!

  9. He, he, he, neki imaju parcijalne a doktor Neša savršeno kompletni DNK otisak.

  10. Meni nije jasno samo da li je oružje nađeno u blindiranom automobilu,kako je glasila prva informacija ili pak u sanduku?Ako je u blindiranom autu kako su građani mogli da vide oružje?Ako je blindiran auto kako su ga tako lako otvorili?Ako je pak bio sanduk onda se pitam ko je prijavio sadržaj ako ga nije otvarao.Ako jeste onda će njegov DNK biti nađen i biće potencijalni atentaor ili šta već.
    Nikako se ne snalazim u izjavama dr. ministra Stefanovića.

  11. Pa šta će čovek, mora da se radi. A oni koji su zaduženi za njegovu bezbednost, neka je podignu na najviši moogući nivo posle ovoga. Ništa ne sme da se prepušta slučaju.

  12. Naravno jer jedna pretnja ga nemože zaustaviti u državničkim poslovima. Istraga traje.

  13. Premijer nema straha to se vidi nastavlja da radi ono najvaznije a to je briga za buducnost svih nas gradjana Srbije.

  14. Ne vidim razlog zasto ne bi radio i dalje? Nista ga nece spreciti da radi na napretku Srbije.

  15. U celoj nesreci je imalo srece da je otkriveno na vreme, ja se iskreno nadam da ce se obratiti paznja gde god da je bilo propusta.

  16. Vucic je svestan da na ovome ne moze da stane, da mora da ide dalje, kako je bilo njemu to samo on zna.

  17. Verujem da ce Premijer nastaviti da obavlja svoje poslove jer svakom problemu pristupi na najbolji nacin i ne obazire se nikakvim pokusajima da ga sprece da napreduje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.