Premijer ponovo prima građane u oktobru

* I u ovoj vladi ostaje sistem deliveri junita uprkos uspostavljanju novih timova
Sednica Vlade Srbije trebalo bi da se održi sledećeg meseca u Nišu

Ostavite komentar


  1. Ovo je zaista odličan način da se premijer upozna sa problemima građana,premijer Aleksandar Vučić je zaista prvi premijer koji može i sme da stane pred građane i da im pomogne u rešavanju problema.

  2. Vucic zeli da cuje od naroda koji su problemi zastupljeni kako bi mogao te iste i da resava.Postavice se prioriteti i krenuce se u njihovo resavanje jer Vucic zna sta radi.

  3. Jedino je Vucicu bitno sta gradjani misle,hvala mu na tome.Zato i ima toliko poverenje gradjana.

  4. Ovo je odličan potez jer komunikacija sa građanstvom pokazuje koji su pravi problemi prioritetni za rešavanje.

  5. Zaista premijer i ovim dokazuje da mi je interes građana najbitniji,on radi mnogo i sve što radi radi za interes građana Srbije i to je za svaku pohvalu.

  6. Vučić zaista pokazuje izuzetnu brigu i zainteresovanost za rešavanje problema građana i pored svakodnevnih državničkih obaveza uspeva da organizuje prijem i neposredne razgovore sa njima.

  7. Za ovako nešto treba imati hrabrosti. Svaka čast premijeru, zato što nikog ne gleda sa visine, već razgovara sa običnim narodom.

  8. Svaka cast nasem premijeru na ovaoliko energije i snage. Covek postize mnogo pored toliko natrpanog rasporeda. Uvek je stavljao gradjane na prvo mesto.

  9. Ovo nije loša ideja, jer građani imaju neke probleme koji su za nih nepremostivi pa traže pomoć od premijera.

  10. Treba vise ovakvih prijema gradjana da im se pomogne ali ne samo od strane Vucica nego i drugih politicara

  11. Ljudi ranije nisu imali prilike da prvom čoveku zemlje kažu šta ih muči. Ovo je dobar potez.

  12. Lepo je sto postoji neko ko brine o interesima gradjana, i postoji neko ko moze da im pomogne u njihovim problemima..

  13. Premijer je uvek uz građane i ideja da se prijemi održavaju u drugim mestima čini da se kontakt učini još bliskijim.

  14. Vučić se trudi da se i na prijemu građana susretne sa što većim brojem i pomogne im u rešavanju njihovih svakodnevnih problema.

  15. Uveren sam da ce premijer i ovoga puta pomoci najvecem broju gradjana koje bude primio toga dana da rese neke od svojih problema.

  16. Zasto da ne. Kada je organizovao prijem u Beogradu bila je ogromna navala ali se i veliki broj slucajeva resio.

  17. Mislim da se veliki broj gradjana koji imaju stvarne probleme koje ne mogu da rese sami raduje ovome u Nisu. Prosli put u Beogradu veliki broj slucajeva je resen.

  18. Verovatno evropski i svetski presedan, da uprkos tolikim obavezama Vučića ,stigne i da sasluša gradjane !

  19. Premijer ce u Parizu odrzati predavanje na temu "Stabilan Balkan kao uslov napretka Evrope" – na ovo se i botovi smeju. Umesto sto trosi pare koje je oteo od penzionera neka zainteresovanim pusti svoj govor u Glini od pre 20 godina, sve o stabilnosti Balkana je tu receno…

  20. To je lepo,treba cesce da se organizuje prijem gradjana, postoje problemi koje institucije bahato odbijaju da rese,a on ne zna nista o tome jer nekome odgovara da ne zna

  21. Kome treba drzava I njene institucije kad imamo ovako sposobnog premijera!? Ja predlazem da se ukinu sudovi, inspekcija I sve slicne sluzbe, a da premijer odlucuje o svemu. Do sada se pokazalo da se u sve razume I da sve zna.

  22. Mislim da je sjajna ideja da se prijem gradjana odrzi u Nisu. Moramo da mislimo i na taj deo Srbije. Nije bas jednostavno doci do Beograda ako neko zivi na jugu Srbije. A ni jeftino. Sve pohvale za ovako nesto.

  23. Premijer zaista radi natome da ceo sistem prilagodi građanima. Jako je važno rešavati bitna pitanja iključna koja će poboljšati našu državu. Prvo je potrebno rešiti pitanje trudnica koji rade na ugovoru o privremeno povremenim poslovima, pružite im šansu da mogu da odgajaju svoju decu kako treba.

  24. O kakva sreća, o kakva radost za građane! Svaka čast Vučiću! Samo napredno! Budućnost u koju verujemo! Svom snagom u reforme! itd. :))

  25. Svidja mi se ideja i pozdravljam sto prijem gradjana kod premijera postaje praksa. Svaki dobar potez treba pohvaliti i podrzati.

  26. Ovo je dobra praksa. Trebalo bi jednom u tri meseca nastaviti razgovor gradjana. Taj razgovor otkriva realan problem u zemlji.

  27. Sasvim fer prema svim građanima, da svako dobije šansu da iznese svoj problem pred premijera…

  28. Najzad Srbija ima premijera koji brine o građanima Srbije, i koji želi da sasluša njihove probleme…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.