Premijerka Brnabić brani predsednika Vučića, ali kasni zbog vremenske razlike: Viola fon Kramon da nađe savetnika za humor 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Premijerka Srbije Ana Branabić koja je na službenom putu u Singapuru staal je u odbranu predsednika Srbije Aleksandra Vučića  i na Tviteru odgovorila na tvit Viole fon Kramon, izvestiteljke Evropskog parlamenta za Kosovo, koja je komentarisala fotografiju predsednika Srbije i savetnika čečenskog lidera Ramzana Kadirova, Turkom Daudovim.

„Zbog druge vremenske zone (Singapur), upravo sam videla ovaj tužan pokušaj da bude smešni. Kao izvestioca EU, Violu nije briga što Priština ignoriše Briselski sporazum (10 godina), već nastavlja i dalje o predsedniku jer radi upravo ono što rade lideri EU. Licemerje“, napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu.

Ona je „prijateljski“ savetovala Fon Kramond da nađe savetnika za humor, jer joj je potreban.

 

Podsetimo, predsednik  Vučić se sastao u Beogradu sa savetnikom čečenskog lidera Ramzana Kadirova i tom priikom dobio vrlo interesantan poklon. Naime, Daudov je uručio Vučiću burku i papaku, a potom su se fotografisali.

Upravo je ova fotografija bila povod za objavu evroposlanice Viole fon Kramon na društvenoj mreži Tviter.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi šef srpske države na sastanku sa bivšom nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a pored nje i fotografiju Vučića sa savetnikom Kadirova, uz komentar: kako je počelo, a kako se završilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari