Premijerka Brnabić ponovo komentarisala "Danas" na Tviteru: Poniranje se nastavlja 1Foto: Fonet /Vlada Srbije/ Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić još jednom se obratila listu „Danas“ putem društvene mreže Tviter, ovog puta sa porukom da se „poniranje nastavlja“.

„Velimir Ilić: šutirao novinara (nije mu prijalo pitanje), u programu uživo brutalno vređao novinarku (izgovorio stvari zbog kojih bi se svako normalan stideo zauvek), odobrio „kraduckanje“- ali za Danas relevantan i poželjan sagovornik. Poniranje se nastavlja. Free fall“, napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu.

Reakcija premijerke Brnabić usledila je povodom intervjua lidera Nove Srbije Velimira Ilića za prvomajsko izdanje lista „Danas“ u kom je komentarisao deset godina vlasti Srpske napredne stranke.

“Za vreme desetogodišnje vlasti naprednjaka sve je izgubilo smisao, a posebno izbori. Nema više ideologije, časti, poštenja ciljeva. Sve je režija, trgovina i interes. Vlast u Srbiji ubila je srpsku opoziciju koja gotovo da ne postoji, koja se bori da pređe cenzus i uvede svoje ljude u parlament, ne pitajući za cenu“, rekao je Ilić u intervjuu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari