Premijerka Brnabić u raspravi sa Jeremićem na Tviteru

Ostavite komentar


        1. @Tina
          Naravno da mogu,botu.Još uvek ne kontrolišete internet,a ovo još uvek nije Severna Koreja.Mada,bivši ministar informisanja radi na tome da nas u to pretvori.

      1. Pre bih rekao da korumpirani političar udara na poštenu predsednicu vlade. Može jedan sendvič?

        1. @Daca
          Kad voliš da se pretvaraš da si žensko,bar piši u ženskom rodu,ako to nije previše za tebe:).Da ti nacrtam,Danijela,Daco,kako god voliš da te zovu u SNS sekti-„pre bih rekLA“…

    1. Kolja:Pa on je jedino hrabar da udari na žene. Međutim Ana ga je tako poklopila da se dugo neće oglašavati.

    2. Gospodin Brnabic je veca muskarcina od tebe,botu jedan glupi.Aj,mars na sendvic !

    3. Nije on napao zenu, nego tzv. premijerku vlade… Kazu da joj brat stampa obavezne Dina kartice. Ne smeta to botovima sve dok kradu njihovi.

      1. Dina kartice su se i pre upotrebljavale. Niko ih ne štampa već se radi promocija nacionalne platne kartice. Ali nenaučenima ne vredi objašnjavati.

    4. @Kolja
      Ne udara na osobu nego premijerku.
      Al diskutovati sa blentavim botom je gubljenje vremena.

  1. Da ima pravde on bi odavno bio zatvoren, ali s obzirom da ga cuvaju i placaju zapadni finansijeri, verovatno ce dobiti ponovo neku ulogu svojstvenu njemu.

  2. Sjajan odogovor, neka se ne spušta na negov nivo! Umesto ovakvih niskih prepiski, neko mora da ispravlja, popravlja greške i zakrpljuje rupe prethodnika!

  3. Meni se svidja stav premijerke Ane Brnabic, uvek je kulturna, odmerena bez nekih uvijanja govori… a Vuku je bolje da ne zadaje tako niske udarce…

  4. 6 godina su imali da dokažu ko je lopov od žutih i šta su dokazali?

  5. Ovi botovi pojeli mnogo inficiranih sendvica, pa ne znaju ko je ko; pa premijerka Srbije je Vucic!

  6. Koliko vidim o pristojnosti i kulturi Brnabićke bi se dalo diskutovati. Nisam primetio da joj se Vuk obratio sa „ti“ , a ona….

  7. Zamerila bih gospođici Brnabić jedino to što se uopšte spušta na taj nivo da se raspravlja i ubeđuje sa Jeremićem! Imao je on svojih 5 minuta kada je mogao da uradi mnogo toga a nije uradio apsolutno nista!

  8. Ne znaju vise kako ce i sta ce, pa pokusavaju na sve moguce nacine i mole Boga da im negde upali mi da im neko poveruje.

  9. Na njegovom mestu najbolje bi bilo voditi se izrekom “ Ćutanje je zlato kada ne mogu da smislim dobar odgovor.“.., ali ne, ocigledno covek neplanira da se zaustavi, i ne bira sredstva da dodje do cilja, tako da su i lazi u njegovom slucaju sasvim okej.

  10. Na njegovom mestu najbolje bi bilo voditi se izrekom “ Ćutanje je zlato kada ne mogu da smislim dobar odgovor.“.., ali ne, ocigledno covek ne planira da se zaustavi, i ne bira sredstva da dodje do cilja, tako da su i lazi u njegovom slucaju sasvim okej.

    1. Slažem se sa Vama. Takvim ljudima bi bilo najpametnije da se povuku i da uživaju u tim parama koje su pokrali, a sposobne ljude da puste da na miru vode zemlju i odvedu je u bolje sutra.

  11. Ma da, treba oni da se vrate i da ponovo sve upropaste, nije bilo dovoljno ono sto su unistili. Boze, ima li te, smiluj nam se. Kakvi ljudi sebi daju za pravo da pricaju takve neistine. Imate li obraza Jeremiću?

  12. O Brnabicki ima mnogo toga sumnivog da se kaze. Ja je pratim jos dok je bila u Juesejdu I Naledu. Sve najnegativnije mogu o njoj reci. Prvo Yesejd I Naled daju svoja misljenja na predloge zakona koji treba da udju u skupstinu. Kako su se svi zakoni od 2000 godine pravili za tajkune I politicke pljackase ove dve institucije favale su pozitivna misljenja sto stvara osnovanu sumnju da oni koji su radili I rade I dalje u ovim institucijama direktno su umesani u korupciju. Ni Brnabicka nije izostala iz toga. A sta je sa aferom njenog brata I njegovim privatnim firmama. Pa bice dugacak spisak onih koji su ojadili Srbiju I opljackali ovaj narod. Strpljiv spasen, trpi ovaj narod sve, ali kada se probudi!!!!!!!!!

  13. Brnabić treba da prestane da mu daje medijski prostor jer on se sada dočepao scene u kojoj je glavni glumac pa bi da dobije Oskara makar na twitteru.

  14. kako ti brat dobija poslove vrednije desetine puta od tih 200000 verovatno dolara ako je istina os katrana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.