Premijerka Srbije i predsednik Republike Srpske oduševljeni vojnim prikazom: Brnabić puno srce, Dodik ponosan 1Printskrin RTS

Ana Brnabić, premijerka Srbije i Milorad Dodik, predsednik Repubike Srpske, oduševljeni su današnjim prikazom sposobnosti Vojske Srbije. Premijerki je puno srce, a Dodik je ponosan zbog napretka Vojske i oboje na tome čestitaju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Brnabić je na Tviteru napisala:“ Puno mi je srce kad vidim koliko napreduje i jača Vojska Srbije. Čestitam svim njenim pripadnicima uspešno izveden prikaz sposobnosti Granit 2023. na ponos celog našeg naroda! Čestitam predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na viziji koju je imao, u koju je verovao i za koju se bori svaki dan“.

Dok je Dodik takođe na Tviteru napisao:“Ponosan sam što sam danas na prikazu sposobnosti Vojske Srbije mogao da spoznam koliko je Srbija napredovala i čestitam predsjedniku Vučiću na tome“.

Kako je dodao, svaki put kad dođe, vidi promene ka boljoj opremljenosti i osposobljenosti Vojske Srbije kako bi se njena teritorija, i naš narod gde god bio, uspešno branili i kako bi se odvratio bilo kakav napad onih koji bi to potencijalno željeli.

„Danas je Vojska Srbije modernizovana i snažna. Kada gledamo 10 ili 15 godina unazad, moramo da budemo ponosni na sve što je urađeno. To je rezultat napornog rada i plana da se ojača volja za odbranom Srbije“, zaključio je Dodik.

Podsetimo, na aerodromu u Batajnici danas je održan prikaz vojnih sposobnosti vojske pod nazivom Granit 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari