Premijerka Srbije o zaštiti novinara, vladavini prava, ekonomiji i zaštiti okoline

Ostavite komentar


  1. Retorika, prava i slobode kao nekada u Juznoafrickoj republici. Aparthejd u kineskom svilenom pakovanju.
    Retki su primeri, gotovo da ih nema, da oni koji su stvorili PROBLEM, i resavaju ga. Zato je valjda i izmisljena demokratija.Provetravanjem, to jest smenom jednih lidera i uvodjenjem u posao drugih resavaju se problemi. Jedino u Srbiji neki komunisti ili evrobirokrati praktikuju demokratiju u kojoj KADIJA Vucic te tuzi, KADIJA Vucic ti presudjuje po kratkom postupku, i KADIJA VUCIC te oslobadja od samog sebe. To ne biva, mada se na zeleno svetlo KADIJE, sada daju imena nekim novinarima, od kojih je 50 odsto diskutabilnog novinarskog ucinka(Tijanic), iznova i iznova pisu nove MEDIJSKE STRATEGIJE bez ikakve prakticne primene, i aktiviraju na crveno dugme iz Predsednistva Srbije tv- emisije Dijalog sa prijateljskom opozicijom.
    To u pristojnom svetu ne biva da dzelat dobija orden za zasluge za mir. Samo u drustvu oprhvanom sizofrenijom i akterima sa tom sifrom.
    Zasto komplikovati kad moze sve jednostavno? Lepo se da otkaz sadasnjim vlastodrscima i zaposle novi, kojima se povere poslovi oslobadjanja medijskog, pravosudnog, poslovnog, kulturnog. I svakog drugog oslobadjanja drustvenog prostora.
    Zar smo zaista spali na to da NAPREDNI RADIKALI NEMAJU ALTERNATIVU, I SVI ZBOG TAKVOG ODSUSTVA SVAKE VIZIJE U BUDUCNOSTI TREBA DA NESTANEMO? Srbi ipak zasluzuju nesto bolje.
    P.s. Samo bez cenzure

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.