Preminuo predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor

Ostavite komentar


  1. Porodici, prijateljima i političkim saradnicima iskreno saučešće.
    Čast mi je što sam ga poznavala.
    Počivaj u miru Božije. Neka ti je večna slava.

  2. Iskrena sućut obitelji Ištvana Pastora,cijenjenih sugradjana. Vladimir dr Vitasović

  3. Iako ce on biti “ opravdano odsutan ipak ce i on glasati ( na sledecim vanrednim izborima ) sa sibicarevu sektu . . .

  4. Iskreno,žao mi je!Ištvan je pokazao koliko je za zajedništvo i suživot!Mnogi mogu na njega da se ugledaju,pogotovu u okruženju!Počivaju u miru,nek’ti je laka zemlja!

  5. Један мање Вучићев сарадник,на уништавању Србије.

  6. Dobro narode ,zar ne možete da budete kulturni , fini i uzdržite se od glupih i neprimerenim komentara,koji su prvenstveno odraz mržnje prema predsedniku Vučiću i SNS-u,pa tu mržnju prenosite i na sve druge koji participiraju u vlasti Srbije ujedno i Vojvodine.Zar ne možete hrišćanski ,a svi se krijete iza hrišćanske religije,kako Katoličke tako i Pravoslavne,da barem po običaju zastanete i odćutite,bez obzira na stranačku pripadnost,jer je umro čovek gospodin Ištvan Pastor .To je barem osnovni red.

  7. Zao mi je g.Istvana Pastora. Bio je super u svim kriznim vremenima. Neka mu je laka zemlja. Amin!

  8. Bilo bi nepristojno da se izjašnjavam o gospodinovoj praksi u politici, ali njegovo ponašanje bilo je uljudno i civilizovano. Nosio je neki mir i staloženost.

  9. Stet, mlad covkek, puno je dao za Srbiju i Madjarski narod, u mom sjecanju ostace kao velikan danasnje politicke scene Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.