Pripadnici Dveri fizički napali lidera Koalicije „Za Kraljevinu Srbiju“

Ostavite komentar


    1. Kralj postoji samo ga treba krunisati. Prestolonaslednik princ Aleksandar Karađorđević će biti krunisan prvo u Beogradu a onda u mojoj Peći. Na taj način će se Srbija osloboditi institucije predsednika države i imati samo vladu i skupštinu. Ustavna parlamentarna monarhija će nas uvesti u red njprosperitetnijih, najdemokratskijih i najbogatijih zemalja Evrope i EU. Građani će izglasavati svoje predstavnike u parlamentu, parlamentarna većina će birati vladu i premijera i tu je kraj priče.
      Kraljevska porodica ima već svoj posed. Vlada i predsednik vlade će biti u bivšem SIV – u na Novom Beogradu. Sadašnje predsedništvo muzej princa namesnika Pavla Karađorđevića.
      Zgrade vlade u velikoga Miloša treba pretvoriti u rezidencijalne Hotele a Titov grob izmestiti iz Kuće Cveća.

  1. Ovo je jedna prevarantska stranka koja direktno sarađuje sa SNSom, daleko je od kraljevine ko i Tito što je bio !

    1. S obzirom na to da je opcija „Za Kraljevinu Srbiju“ jedina opcija kakva na predstojecim izborima ukida kontinuitet i sistema i antisistema iz prethodnih 70 godina, voleo bih da se obrazlozi tvrdnja da je u pitanju grupa prevaranata i „sibicara“. Da li zato sto je Vukosavljevic clan Krunskog saveta trenutni ministar za kultutu i informisanje ili je mozda ovaj Gojkovic u nekom srodstvu sa SNS Gojkovicem iz pokrajinskog kriznog staba, bitno je sve na vreme rascistiti?

  2. Puna podrška monarhistima. Oni su garant i za promemu ovog lopovskokomunističkog sistema koji nas je potpuno uništio…
    Samo napred…
    P.Sajdžo 2020

  3. Živa istina. Kod nas u Šumadija masovno prelaze dverjani u Poks. Možete proveriti.

    1. Masovno? Marko, da bi prelaz bio „masovan“ masa treba da postoji u Dverima. Drugo, ova gospoda treba Bošku da digne spomenik jer da nije njega, niko za njih ne bi ni čuo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.