Proevropska opozicija: Zaustaviti rad na ustavnim promenama

Ostavite komentar


  1. Koja je fora s ovom Proevropskom opozicijom? Dok su svi bili u Demokratskoj stranci jedva cekali da se razidju, a sad jedva cekaju da se ujedine….

  2. Možda opozicija i ne shvaća ovaj potez vlasti.Kosovo je i tako dobilo predsjednika i sve nivoe vlasti kao i ostatak Srbije.Time su u pravu oni koji bi menjali Ustav i uskladili ga svojoj državi,krecuci ka EU.Ali prvo da vidimo Referendum i Lustracije.

  3. „Proevropsku opoziciju“ bi jedino zadvoljila neka pozitivna diskriminacija tako sto ce im bez ucesca na izborima u Skupstini biti obezbedjen broj mesta koji bi njima bio mio. A sve u skladu po onoj komunistickoj: od svakoga po sposobnosima a svakome po potrebama! Nije cudo sto je medju njima najvise bivsih pionira.

  4. I lepo je Milos Jovanovic pricao da ce ovo da se desi ako se ne izadje na izbore. Onako ne bi imali 2/3 , sad imaju i mogu sta hoce. Pocinjem da verujem da je sve ovo farsa i da pojedini zuti rade za svemocnog a ovamo napsdaju druge.

    1. Pa neka rade šta hoće, hajde da vidimo i to čudo. mada mislim da to ne biva. Da biva nebi se išlo na prevremene izbore, tako da ne radi opozicija ništa u korist vlasti, već naroda. Kada ćete to shvatiti i ne davati vetar u leđa ovoj štetočinskoj vlasti?

  5. Rekao bih da su bojkozom pucali sebi u nogu. A sada bi da trce maraton. Vise mudrosti vam zelim sledeci put.

  6. Naravno da ce promeniti ustav u kojem ce AV moci i treci put da se kandiduje i pobedi za precednika. Vladace on jos najmanje 10g a posle nestaje iz Srbije..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.