Više od 4.500 zdravstvenih radnika potpisalo ProGlas

Ostavite komentar


  1. Ljudi, cemu mahanje zastavicama u kavezu sa zverima? Organizovano udruzivanje i osvajanje legitimiteta na izborima su jedini nacin za drustvene promene. Sve ostalo su snovi Peta Pana.

  2. Trebalo bi svi da izađu na izbore. Promene su nam preko potrebne, ne samo prazne priče. Treba uvesti obavezno glasanje od 18g pa nadalje. Inače kazne

  3. Доста је било владавине Вучића и његових прекодринских земара. Србијо пробуди се и ослободи се немани из шуме.

  4. Haos je u Zdravstvu i Tehnicku sluzbu niko nece da radi male plate na Decijoj klinici nema ko da radi konkurs otvoren dve godine niko se nejavlja nece ljudi da rade za 45 hiljada dinara.

  5. Ko ce da radi za 45 hiljada dinara nemedicinsko osoblje.Mali ministar kaze 2014 godine su imalo 20 hiljada sta hoce vise od duplo smo povecali platu .

  6. Svi na izbore to je duznost svakog od nas a sta cu podrzati moja stvar dosta godina imam da sam ih dobro upoznala.Srecno im.

  7. Volela bih da objavite ako smete,NISAM ZA OVU VLAST,ali koliko njih uzima para u privatnoj praksi, i kolioo njih dobija unapred za svoje usluge pa onda neka potpisu peticiju

  8. Sasvim je sigurno da situacija u zemlji nije dobra i da treba mnogo toga izmeniti,promeniti,popraviti i tako dalje..Sasvim je sigurno da su svi ostali na politickoj sceni kud i kamo gori,i samo misle kako da napune svoje dzepove..
    Sve smo to iskusili i videli,i osetili na svojoj kozi.
    Mnogo toga jos treba uraditi,mnoge zakone izmeniti i uvesti pravo i pravdu gde ce svi lopovi biti pohapseni i biti smesteni tamo gde im je mesto iza resetaka,a nelegalnu imovinu oduzeti i vratiti Drzavi..Jedino ce tako Srbija kao pravna Drzava biti napredna,cista i perspektivna,sve ostalo je nista i malo.

  9. Ne razumem zš[to me nema na ovom spisku kada sam dr medicine i potpisnik ?

Ostavite komentar


Politika

Kosovo otvorilo Generalni konzulat u Varšavi 10

Kosovo otvorilo Generalni konzulat u Varšavi

Kosovo je otvorilo danas u Varšavi Generalni konzulat, a prema rečima kosovske ministarke spoljnih poslova Donike Gervale, to je ključni trenutak u jačanju bilateralne saradnje i diplomatskih odnosa sa Poljskom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.