Promocija Vesićeve knjige o Beogradu uz povike „Vesiću, lopove“, građani jurili za njim (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A, cekaj… Jel vikn’o neko iz te gomile , Vucicu p**d**u!
    Ako nije… onda je skup propao!

      1. Misliš na AV pešadiju u “Poslednoj odbrani Berlina“. Sad je dobio i taksiste kao svoje motorizovane jedinice…

      1. Pratim aktivnosti zadnjih godine ovog cirkusana G. Vasic’s, i nizam nasao da ga je neko pitas, koga je I za sto hapsio za vreme akcije Sablja, I za sto je I gde izbegao iz Srbije .Dobro bi Biko da objasni ko ga je I za sto zvao da se vrati u Srbiju I ko ha je potavio za funkcionera u SD Crvena Zvezda i is to da obj as I ko ga je postavio za zamenika gradonacelnika Beograda, gde Harare po Beogradu.

  2. Treba, stvarno, imati djon obraz,pa posle svega sto je „napravio“ u Beogradu, jos napisati i knjigu o tome.
    Ali za jednog bivseg milicionera, koji se domogao vlasti,nista nije cudno.

    Postovanje Redakciji Danasa

  3. Zadnje vreme ,pre pisanja knjige potrebno je nešto pročitati.10 godina nije uspeo da sastavi jednu smislenu rečenicu ,ako se nešto ne učini biće obavezna lektira.

    1. Taj Spasić brani Kosovo tako što napada ljude po Beogradu,albanca nije video godinama,a verujem kad je zadnji put video albanca da se izljubio sa njim.

      1. zadnji put je video albance kad je radio na kapiji policijske stanice u Obilicu

    2. On ce tek da bezi,a da li ce
      uspeti ….?! Jadnik,nije on svestan svoje nesvesti.
      Umisljen lik,a i povodljiv!

  4. Pažnja: „vesićevo obezbeđenje“!
    Od koga? Pa njega je već priroda sredila, niko ne može da mu napravi ništa gore!
    U stvari, možda ga štite od zadovoljnih Beograđana, oduševljenim svim „rekonstrukcijama“, blokadama, šestomesečnom novogodišnjom rasvetom, krađama gradske vlasti koji bi želeli lično da mu čestitatju.
    Jadnik koji ne sme da mrdne bez obezbeđenja, koliko ga sugrađani vole.

  5. Kako se situacija razvija, Vucic i njegovi podrepasi uskoro nece smeti bez placenickih inolegija nos da promole napolje. Oni, jeste da kradu i otimaju nemilice, ali ce biti u kucnim zatvorima i pre nego sto ih sudovi tamo upute.

  6. Vesiceva „Knjiga o Beogradu“ bi trebalo da stoji u biblioteci pored „Kuvara“ Hanibala Lektora…

  7. Gde će im duša? Otac devetogodišnjeg bolesnog Filipa Ivanovića ceo dan je preko medija apelovao da se promocija ne ometa, jer sav prihod od te Vesićeve knjige namenjen je lečenju tog teško obolelog deteta! Imaju li ovi demonstranti dušu? Da li i oni imaju decu? Da li mogu da zamisle svoje dete u Filipovoj situaciji? Da li bi i tada s odobravanjem gledali kako s pendžetiranim obrazom gradom hodaju oni koji bi da spreče lečenje njihovog detata? A zašto je i Danas prećutao apel Ivana Ivanovića, oca bolesnog Filipa? Ako Danas nije na ruke urednika dobio apel, ljudski bi bilo da ga je preneo iz drugih medija! Rečju, stamota i bruka do neba! Da li će list imati toliko ljudskosti da barem objavi ovaj komentar?

    1. Poštovana Marija,
      Ima li šta pokvarenije i podlije od toga da promociju svoje knjige praviš preko bolesnog deteta????
      DECA SE LEČE U BOLNICI A NE PUTEM SMS-A , PRODAJOM KNJIGA I KOJEKAKVIH BUDALAŠTINA
      Bruka ste na žalost vi botovi i sendvičari koje plaćaju bitange kao vesić od novca koji bi mogao da se troši i za lečenje dece

      1. Bravo Peki!!!
        Mali Filip, a i sva naša bolesna deca zaslužuju da se normalno leče, putem SOCIJALNE ZAŠTITE – bez još i tog dodatnog stresa, a ne putem SMS-ova i tako podmuklih namera da se reklamira i promoviše Vesićeva „knjiga“ za pomoć bolesnom detetu!!
        Eeee, Marija, crna Marija….

    2. Vesic napisao knjigu!? Tesko onom ko se prihodom od prodaje te knjige bude lecio. Objavite racun na koji treba uplatiti novac, postenije je…

  8. Ne sećam se da je gradska vlast Beograda ikada bila ovoliko „omiljena“ među građanima. Žalosno je što Veliki Vođa kada postavi jednu ovakvu karikaturu od čoveka kakav je Vesić, da rovari po Beogradu, ne shvata da mu , pre svega, oni rade o glavi. Samo je pitanje kada će narodu da prekipi.? Zato je instalirao onih nekoliko hiljada kamera po Beogradu, da se obezbedi od „ljubavi“ građana Sebije.

  9. To se nekada zvalo gradjevinski dnevnik kada se nešto zida ali kada se ruši ,upropaštava i samo finanski ugradjuje to je knjiga.

  10. Gde mu je SARADNJIVA koleginica iz kabineta Noveski koja je sav lopovluk osmislila….neka sada zajedno saradjuju u zatvoru npr za Fonda i zbog smestanja Dulicu

  11. Nekada u mračnom vremenu socijalizma savezni republički i gradski funkcioneri su išli potpuno slobodno po ulicama naših gradova. sada i vesica prate gorile. što mislite zašto je tako i koje vreme je bilo mračno i tamno

  12. Za mene je najvažnija informacija, da je promociji prisustvovao Simo Spasić, on daje bitnu boju tom koloritu, čovek nosi megafon i prati svoje političke istomišljenike, uvek je pored Vučića, a kada je odvojio deo vremena i za Vesića, onda to piscu mnogo znači.
    Simo je maskota te politike i te ideologije, ono jest da ga je supruga nekada prijavila za silovanje, ali njegov autoritet u okruženju SNS je veliki.
    Možda ga predlože i za neki orden, zaslužio je čovek, danas su nam takvi potrebni, da branimo naše Kosovo, što bi rekao jedan naš velikan.

  13. Na kratko radost, hrabrimo se među sobom, ali realno, radi se o zanemarivoj manjini koja samu sebe ubedi „ala tutnjimo“, ali tutnji kao ljupki i slatki ali previše mali miševi među slonovima. Ispraznimo emocije i odemo kući, a sa nacionalnih frekvencija nas udari mrzak, netačan, konstruisan ali vrlo efikasan i odgovor kontrolisanih medija koji našu večernju šetnju pretvori u poen za vlast. Jurimo za Vesićem, ali, sve i da nam uspe nemoguće, zameniće se samo Vesićev šef, a Vesić će ostati tamo gde je bio i mnogo ranije, gde sedi sada i gde će i biti. Teško da ćemo ovako sleteti na cvet. Izgleda da nismo pošli za pčelom.

  14. Ti angazovani politicari oduvek imaju u pozadini svoje radilice koji im pisu govore, knjige, uputstva za javni istup.Ako je Vesic onoliko zaposlen u Bgd, nema sanse ni da sakupi te ` svoj` kolimne`Ne znam kako ga nije sramota da trosi drzavne pare za nesto sto u stvari nije njegovo, a i one na promociji od kojih bar Vitezovic zna koliko vremena treba za jednu stranicu,a kamoli za knjigu, ma kakva ona bila.Bescasti nekih ljudi nema kraja.

  15. po mom skromnom mišljenju ova piščina je kandidat za nobelnakaradu?
    živi bili pa videli, sve što umisle ostvare, nema veze što je to umobolno!
    setite se srbskog zajma i hoooop czvezda prvak sveta!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.