Protest DJB na dan formiranja novog saziva Skupštine Srbije

Ostavite komentar


    1. Ima, Ljuuubiiisa, ima vece sramote.
      Svakodnevno turanje botovskih komentara.

      1. GOGO PA NEK PREZENTUJU ONI NJIHOVE DOKAZE ,NEMOJ SAMO REKO SASA DA TO NISU DEMOKRATSKI IZBORI. ON SE RAZUME U DEMOKRATIJU KO MARICA

    2. Ljubiša, zašto su oni sramota ,obrazložite? Vi ste izgleda plaćeni da pišete bez argumenata i da širite govor mržnje..

      1. Ovaj dela iz ubeđenja. Botovi odrade dnevnu kvotu botovanja koju ce neko da im proveri i povuku se. A, Ljubisa i onaj Zoran Knezevic ili koje prezime stavlja su imali lobotomiju mozga, delaju iz ubeđenja obojica.

  1. Pa oni strajkuju i kada su bili poslanici strajkuju a primanu platu sramota

    1. Stojan, za njihov štrajk su odgovorni predsednik narodne skupštine i poslanici skupštinske većine jer su od skupštine napravili ,,ludnicu,, gde opozicioni poslanici nisu mogli normalno da progovore a da ih ovi ne psuju viču, psuju itd. to i vrapci znaju ali ovde nije teč o njima nego o falsifikovanju zapisnika sa biračkih mesta za šta DJB ima dokaze….Vi nemate komentar o napisanom već o onom ko je napisao, kao da ste potplaćeni da to radite….

      1. PA NEK PRIKAZU TE ZAPISNIKE ,ODKOGA KRIJU . IZNESITE U JAVNOST DA NAROD VIDI. TO JE IPAK SAMO POSLANICKA PLATA I SVE OSTALE PRIVILEGIJE U PITANJU . DA JE DJB DOBIO TRI POSTO IZBORI BI BILI DOBRI I DEMOKRATSKI BEZ FALSIFIKOVANIH ZAPISNIKA

      2. Ko im brani da bojkotuju rad Skupstine, al cim ne radis nema ni plate. Kad nemas argumente, napises bot

    2. Oni I kad strajkuju rade, konstantno. Nemoj da banalizujes molim te, njihova plata je presmesna u odnosu na to koliko vlast bahato krade, njihova plata je ponizavajuce smesna. Verovatno su manje placeno od tvoje botovske plate…

  2. Kažeš autore teksta „kako su oni ocenili“!!! A ti se ne upuštaš dublje u problematiku da proveriš tu njihovu ocenu !Ako već nemaš m… da pišeš o falcifikovanim izborima …. idi na bolovanje, godišnji ,slobodne dane ,radi ko konobar,čuvaj babe,šetaj kerove, radi pošteno !!!

    1. DJB neće biti sami ispred Skupštine.Doći će pola države.

  3. Bravo DJB samo napred. Svaka čast na upornosti i doslednosti. Mogu da vas mrze, ali pravdu i istinu ne mogu da vam ospore. Jedini koji se iskreno zalažu za zdeav razum naroda. Velika podrška. Svi u kući vas podržavamo.

  4. PA NEK PRIKAZU TE ZAPISNIKE ,ODKOGA KRIJU . IZNESITE U JAVNOST DA NAROD VIDI. TO JE IPAK SAMO POSLANICKA PLATA I SVE OSTALE PRIVILEGIJE U PITANJU . DA JE DJB DOBIO TRI POSTO IZBORI BI BILI DOBRI I DEMOKRATSKI BEZ FALSIFIKOVANIH ZAPISNIKA

  5. Ovo je samo stos Radulovica da ostane u igri ….DJB je prevara i sam Radulovic se pokazao kao obican sibicar sto je narod davno prozreo….

  6. Faj bre pustite nas da zivimo, ne zarazavajte vise ovaj narod koronom i lazima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.