Zašto ste nas zvali: Demonstranti odbijali apele čelnika koalicije Moramo da se raziđu sa protesta ispred RIK (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Nije rec o nepravilnostima u vezi sa izborima nego o razradjenoj masineriji u svim drustvenim porama ,tj. o velikoj kradji.Cuto,istraj,pokreni narod,dises iskrenoscu i velikom energijom.Veliki su zadaci pred tobom.

  2. Osnovna greska opozicije je ta sto nije ubedila sns i ostale iz vlasti da na izbore za predsednika idu sa vise kandidata. Nego su dacic, seselj i drugi ozbiljni odustali i koncentrisali glasove na jedog kandidata. To je ta teorija izlaska u vise kolona.

  3. Odavno je trebalo da se uvede elektronsko glasanje. Ko vise glasa preko papira i izbornih spiskova. Kao u srednjem veku. Ali, naravno, nijednoj vlasti ne odgovaraju posteni izbori, ovako imaju prostora da love u mutnom koliko im se hoce.

  4. Evo jedna analiza.. Vucic u Bg ima 30000 glasova.. u Srbiji celoj 1600000….

    Krug dvojke opozicija u Bg ima 300000 glasova… u celoj Srbiji ima 600000… I ta opozicija sebe naziva Srbijom? Zato vas Srbija i nece, zbog vaseg elitizma, snobizma, zbog kompleksa vise vrednosti i vredjanja ostale „neurbane“ Srbije.. ne zato sto voli Vucica nego sto vas mrzi iz dna duse.

  5. iva
    04. aprila 2022. u 21.08

    Odavno je trebalo da se uvede elektronsko glasanje. Ko vise glasa preko papira i izbornih spiskova. Kao u srednjem veku. Ali, naravno, nijednoj vlasti ne odgovaraju posteni izbori, ovako imaju prostora da love u mutnom koliko im se hoce.
    Draga Iva navedi mi samo pet drzva iz EU za koje bi verovatno rekli da su normalne u kojima je elektronsko glasanje, Prema trenutno dostupnim
    informacijama, najveći broj država u Evropi je, posebno nakon izbora 2016. i 2017. u SAD-u,
    Francuskoj i Velikoj Britaniji i navoda o uplitanju drugih država u izbore, zadržao samo način glasanja
    “papir i olovka”.

  6. Čoveče, pa za ove nisu glasali ni oni „za koje su se borili“ i „spasili“ ih od surovih investitora.

  7. Na smenu vlasti ste slobodno mogli da pozivate do petka uveče. Danas, na ovaj način, to predstavlja ozbiljno kršenje zakona.

  8. Biljana niti je ubedljiva niti ima potrebnu energiju za poziciju za koju se kandidovala. Kao da je dosla na ovaj protest cisto da otkaci to što ima. Glasala sam za njih zbog politike koju propagira,ali je izbor sa Biljanom bio loš.

  9. Biljana niti je ubedljiva niti ima potrebnu energiju za poziciju za koju se kandidovala. Kao da je dosla na ovaj protest cisto da otkaci to što ima. Glasala sam za njih zbog politike koju propagiraju,ali je izbor sa Biljanom loš.

  10. Više ni glas nije jeftin,5.000 u Temerinu i B.Jarku.Paket cca 3,000 i 3.000 keš u Bečeju i selima toliko o pobedi.

  11. Milica je pravi patriota,korektna,priče su potkrepljene argumentima.Zato nije izostao rezultat.Zavetni su ušli u kampanju bez resurss..

  12. Osim svega sta se desavalo pre izbora,
    mislim da su gradjani posebno pokradeni na dan izbora!
    Sve one nepravilnosti,plus ima jos jedna.
    Ja sam radio na birackom mestu u skoli u bg,a tamo je uvek bilo 3 biralista,ali na ovim izborima samo 2!
    Komisija koja radi na glasanju,fizicki ne moze postici obradu glasaca i samo glasanje ako izadje vise od 55% glasaca! Ako je negde izaslo 70% gradjana,svi oni nisu mogli da glasaju!
    Zato je bilo onolikih guzvi jer je na glasanju doslo vise od 50%!
    Drzava umesto da doda glasacka mesta ona jos i ukinula!
    Ja koji radim na izborima vec 20 god,verujem da je namerno uradjeno da sto manje ljudi normalno glasa tj da ne ceka do 10 min,nego su maltretirali gradjane cekanjem po 30,60 min a mnogi i ostajali a dosli na izborno mesto!
    Opozicija i svi ostali bi morali nesto da urade povodom toga!

  13. Ovi barem pokusavaju nesto trebao sam za njih da glasam a ne za one pozere iz tzv Ujedinjene opozicije.

  14. Ovo se može samo rešiti revolucijom kakvo više okupljanje danima i pričanje u prazno reakcija ofmah i sada

  15. Pokradeni ste to svi znaju pitanje je kako to da se dokaze. Ako je SNS u necemu dobar to je laziranje izbora.

  16. Na zemunskom buvljaku se potukli Romi oko para,
    nepismeni im za glasanje spremili po 5 ‘iljada, a na podeli dobili po 2

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.