Protest ispred RIK se nastavlja i večeras: Koji je plan pokreta Borba?

Ostavite komentar


  1. Muka mi je od razmazenih derista!!!
    Pogledajte ih samo!! sta nose- koje patike, jakne, to su dobro ‘ususkana“ decurlija.
    Ajd, sto vele, da imamo i mi nasu ’68.

  2. Само шетајте, то је здравије него да седите испред компјутера. Једино не знам какви сте ви то студенти кад ево га јануарски рок а ви ватате зјала унаоколо. Можда сте ипак само Ђиласови плаћеници, 100 еврића од њега а 50 од изгладнеле и дехидриране на инфузији и апаратима Маринике…

  3. Pokret Borba zasluzuje podrsku a opozicione stranke zasluzuju prezir. „Proevropske“ stranke (SPN) nemaju snage da se jasno i glasno ograde od Miloša Jovanovića i NADE gdje se gaji kult četništva i grade spomenici četnicima i Drazi Mihajloviću. Zato na ponovljenim izborima nećete dobit moj glas. Moj glas za Borbu.

  4. Poruka meni kao starijem koji je išao ispred RIK-a i plivao u kiši letos na protestima je da se gradjanska prava mladih kotiraju više i njihovo je prisustvo najpoželjnije. Sramota je deliti gradjane na više i manje poželjne. Riskantno je praviti telo otpora čiji je glavni adut, izgleda, mladalački šovinizam. Ova zemlja je malo i moja.

  5. Šaljive slike, klipove preko društvenih mreža svojim prijateljima i rođacima koji ne vide n1 i novu s . Pošaljite im linkove ka portalima, širite glas….

  6. Znaju li ti mladi da aktivisti Borba lepo žive od donacija i inostranstvu. O beše pokret Srbija ne sme da stane, pa onda Proglas sada Borba. Neka se pripremi sledeći pokret.

  7. Da je to tako kao sto tvrde digli bi se Srbija i Beograd na noge. Velika većina u tim protestima ne učestvuje. Ta,ne baš velika, grupa glasača želi da nametne svoje zelje ogromnoj većini. Ne biva!

  8. Ovi studenti sto prave blikade verovatno su dali sve ispite u roku sa visokim ocenama tako da sada imaju vremena za zabavu. Imace priliku da glasaju 2027,a dotle …

  9. Шта каже овај Кнез .Дајте запалите ту кућу .Па тамо су вам Маринка и Алексић гладују па хоћете да им прекратити муке.

  10. Moraju i studenti da idu na proteste pošto im se profesori nalaze na istim,ako ne prisustvuju manja ocena,koliko mi je poznato a neko je od prisutnih profesora izjavio na TV da svako dovede još dvoje.Bruka i sramota ko nam predaje

    deci jer profesori dobijaju kod lidera opozicije plus.

  11. Prtedstavnici opozicije iz ovih protesta treba da se sklone bezuslovno jer su pokazali nesposobnost, a sada bi opet da iskoriste tuđe „žrtve“ za svoje lične interese. Uostalom, pokazali su protestanti šta misle o njima, naročito o Lazoviću i dr.

  12. @ Borko Vi i slicni Vama kad gledate sta studenti nose pogledajte malo bolje sta nose naprednjaci, spesovci i sta imaju, sigurno nece kupiti diplome i doktorat prepisati i imati 24 stana u Bugarskoj, nemaju nekoliko plata iz upravnih odbora itd. Podrska studentima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.