Nogo ispred Skupštine: Duga noć je pred nama, nema povlačenja (VIDEO) 1Foto: Facebook/Srđan Nogo (sa jučerašnjeg protesta)

Poslanik Srđan Nogo pozvao je večeras građane na protestu ispred Doma Narodne skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića da budu strpljivi i da se ne razilaze sve dok im ne dozvole da „civilizovano i mirno“ uđu u skupštinu.

„Ja odavde ne mrdam dok ne uđem u Skupštinu na miran način. Ovo može da traje satima. Dug je dan pred nama, duga je noć pred nama. Mi ne smemo da se sklonimo odavde. Nema povlačenja. Nema predaje“, rekao je Nogo okupljenima.

Naveo je da se neće pomeriti čak i ako sam ostane na protestu.

„Jedina stvar koje se Aleksandar Vučić plaši je da mi ovde ostanemo i da budemo strpljivi i mirni“, kazao je Nogo.

Na protestu se okupljenima obratio i osnivač takozvanih narodnih patrola protiv migranata Damnjan Knežević, koji je upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića s kojim legitimitetom treba da ide u Vašington da razgovara o Kosovu.

Protest je počeo nešto posle 17 časova, na poziv Srđana Noga, koji je građane pozvao da izaberu 250 narodnih poslanika, uđu u dom Narodne skupštine, održe konstitutivnu sednicu, izaberu Vladu, promene ustav i zakone i uvedu izjavu kao obavezu za sve javne funkcionere u Srbiji.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari