Mladi aktivisti izveli niz protestnih akcija u Beogradu: Najavljena blokada saobraćaja za petak u trajanju od 24 časa (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Niko ne placa tu grupu mladih. Iste su budale kao i mladi aktivisti SNS-a, samo sto oni umisljaju da su pametniji od svojih pandana s Vuciceve strane.

  2. Hvala bogu pa studenti znaju za jadac.

    Nema više onoga da su studenti topovska municija za topove protesta a kada se sve završi STUDENTI IZVISILI a ona grupica koja je mamila studente svakojakim lizalicama PRIGRABILA PLEN za sebe.
    STUDENTIMA ništa.

    Pazite se deco.
    Prefrigane su to barabe, žive na tudj račun.

  3. Ivo Andric: „Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanja jednog naroda da zdrav razum i pravi sud u njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla u svetu oko sebe nego ni svoju sopstvenu korist od očigledne štete“

  4. Nikad nisam bio za blokadu, ili ovakav nacin protesta, ali kako narod kaze-doteralo cara do duvara. Ministarka nauke, Jelena Begovic i drzavni sekretar, Vukasin Grozdic, prave nevidjeni haos u naucnoj zajednici, despotski namecuci svoju volju ne uzimajuci u obzir, pri tom, manjkavost toga sto namecu. Imali smo mnogo ministara i mnogo drzavnih sekretara, ovakav dvojac jos nismo imali. Bez ikakve komunikacije sa naucnicima, stalno smisljaju nove „grandiozne“ ideje. Probudite se posto srpska nauka srlja u propast pod njihovim rukovodstvom.

  5. Ne znam kako se odgovara na neciji komentar ali ovo za haos u Ministarstvu nauke je tacno. U urudjenom sistemu, naucnike ne bi trebalo da zanima ko je ministar, ili drzavni sekretar. Medjutim sad moramo da branimo urusavanje nauke. Jos je cudnije buduci da ministarka dolazi iz nauke. Vlast izgleda menja nacin razmisljanja i cija je rec poslednja.

  6. Jovan, Gorana i slicni potpisnici toboz komentara? Sta vi trazite na stranicama Danas- a? Partijski sastanci vase firme gde mozete da lupetate do mile volje ulizujete se shefu su vam iza coska.Imaju veeeeelike slike, ne mozete nikako da omasite.Tamo mozete komotno da idete sa tom bajkom: svi su isti i te fore.Fa ne zaboravim RTS.Mozete i tamo da pokusate.Kod njih jis traje konkurs od pre 10 godina kada su najavili 100 novih lica.I ne videsmo ih nikad.

  7. Вучићеви ботови, испраних мозгова, не саветујте децу шта им треба, а шта не. Млади су, паметни и храбри. Што је најважније нико не може да манипулише њима. А ви, лоботомирани саветодавци, наставите са ручкањем сендвича и гледањем Пинка. За боље нисте.

  8. Radila sam 38 godina i mislila da su mladi najznačajniji dio društva. Kakav je ovo tretman mladih. Čak i da su grešili nebi se smelo ovako sa njima postupati. Ironija su Vučićevi bake i deke. Istrošeni,siromašni pilje u one pakete i novce koje ponekad dobiju i svaki dan slusaju slavopojke precednika. Rad im uzeo snagu,a siromaštvo razum. Tužno.

  9. Раслојавање народа достигло је јако велике размере, нормално је да се обесправљени народ и омладина боре за своја основна права и правду. ,,Сиротани,, што се возикају у џиповима и аудијима по граду сигурно нису ни пред скупштином ни међу студентима.

  10. Bravo mladi ljudi! Tako se to radi. Vec vise od deceniju znamo kako ovi nepomenici miniraju sve proteste, samo cekaju da opozicija pozeli negde da udje (RTS, Parlament, Vlada, Predsednistvo,…) pa da posalju svoje huligane da prave haos, a nasa opozicija nalece kao maloumna. Naucite vec jednom nesto od ove dece, krajnje je vreme.

  11. Ja deco moram da dodjem iz Mladenovca u petak u Palmoticevu ulicu…dovodim sestru…imamo zakazan pregled u 13h. Necete valjda da taj deo blokirate!? Ovaj pregled cekamo 3 meseca.

  12. Vučiću lopove, pokrao si izbore !
    Eh, da je samo pokrao izbore još i nekako
    ali nije to jedino što su on i njegova mafija pokrali.

  13. Lopove u zatvore, a ne na čelo države! Policajcima koji tuku građane i saradjuju sa kriminalnim bandama i tužiocima koji ne rade svoj posao- prvo robija a onda i oduzimanje prava na penziju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.