Protest SZS u Novom Sadu: Ko je napao studente i blokirao kvart oko RTS?

Ostavite komentar


  1. da nije ustao drug tito da kaze studenti su u pravu. ajde pa jeste li vi normalni, studenti ili teroristi, ili pijanci ili bilo ko ne moze da ugrozava bezbednost predsednika i protiv njih se naravno moraju poduzeti mere. nisam vucicev glasac i ovako mislim da je pravo pa bilo ko da je predsednik. zar neki idoti pa bili oni i studenti mogu da ugrozavaju predsednika u bilo kojoj zemlji. ne bih rekao ako nisam u pravu vi me demantujte. gde je to bilo.

    1. Vucic je predsednik?! Otkad to?! Koliko ja znam on je sef nekakve mafijaske organizacije SNS.

  2. Alo SzS, pa zar nevidite da u Novom Sadu politički ne postojite. Tako bi ste prošli i drugde u provinciji. Za Bgd neznam, ali to nije bitno. Nije cela Srbija u Bgd.

    Pod hitno vršite reviziju odluke da će te u bojkot izbora. Uz pomoć Eu menjajte Izborni zakon kao i druge propise kojima se unapredjuju izborni uslovi. Ako se to sada ne uradi kroz 3 godine će biti mnogo teže.
    Vraćajte se u normalni politički rad. Izbore verovatno nećete dobiti, ali slažite ciglice za neki naredni put.

    Ukoliko se ne promenite, gotovi ste.
    Ostaje vam da i dalje pokušavate da izazovete opšti nered i nasilje da bi došli na vlast (nisam siguran da će te i tako baš vi SzS doći na vlast). Ukoliko ovo radite onda se vas treba čuvati i kloniti. Može glava da odleti.

      1. Važno da si razumela šta je napisao…a to ko je blokirao RTS,pa to svi znamo…Veseljko,zvani “Boško“,večiti studenti poput Marsovca,zvanog “Srdjan“ i aktivisti SzS-ovaca.

  3. Vervatno, oni isti koji su stajali u onom podzemnom prolazu, ne secam se nazalost gde, kada je AV polagao zakletvu. Verovatno privatno obezbedjenje funcionera rts-a, neke specijalne sluzbe presvucene u civilno ili vodje navijaca i navijaci fudbalskih klubova, kazi huligani.

  4. Novi Sad, lep grad, ali to ne znaći da u njemu ne žive raznorazne individue, skup u Beogradu, nije bio prijavljen , zna se koliko budala , slobodno šeta Beogradom, da se nešto desilo, policija kriva, sad i mir nekome puno smeta, što više nasilja njima bolje, mazohisti

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.