Protest u Kragujevcu: Da razbistrimo Srbiju i prodavce magle pošaljemo u političku istoriju

Ostavite komentar


  1. Srbija nije videla veće prodavače magle od DS-a,Đilasa i njemu sličnih… Posle 12 godina pokazali su nam sve šta znaju.

      1. u koliko gradova u Srbiji su opstali protesti od kada su ih preuzeli opozicioni političari?
        Nišlijama se ni malo ne dopadaju SNSovci, najbolji dokaz jeste ubrzano smanjenje broja nišlija, a niko od onih koji odlaze i većina onih koji ostaju ne želi da vrati DSovce koji nisu uspeli da se ubace u SNS. Činjenica je da su DSovci i SPSovci u Nišu dobili punu kasu i rentabilna gradska preduzeća 2008.godine, a zatim su sve urnisali. Činjenica je i da su SNSovci dobar deo tih DSovaca usisali, kao što je i činjenica da nišlije ne žele nikoga od bivših i sadašnjih političara da gleda na vlasti i da zbog toga masovno odlaze iz Srbije.

      2. Nevidim u čemu greši “ mrmot “ a vi ste očito od 2000 do 2012 spavali dubokim snom.
        pa niste primetili tadašnju korupciju na vrlo visokom nivou od predsednika Države pa na niže. Uostalo 2012 je Država Srbija bila pred Bankrotom a ovi „1 od 5 miliona“ pa i vi ste to očito zaboravili.
        Kad je u pitanju sluganstvo prema strancima jedno pitanje za sve vas iz opozicije , ko je urušio vojsku Srbije , dokle je dovedena da nisu imali vojnici šta jesti i obući , Ko je bio na vlasti kada je kvazi KiM „vlast“ proglasila samostalnost , Vučić nije bio , Već Đilas Tadić Čeda a onaj pametni i prepametni , tada , ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić i njegovo vrlo naivno koliko i glupo pitanje međunarodnom sudu pravde postavljeno pitanje o validnosti Prištinske deklaracije o samostalnosti.
        Mislim da ste vi samo još jedan vojnik pod komandom Đilasa i da zavisite od njegovog dinara !

        1. Ti si očigledno prespavao 90-te pa se ne sećaš da su nas ovi današnji upropastili, pa sad to isto rade samo malo drugačije.

      1. Mora da je dobra, vidis da je covek pod hipnozom-narkotizovan? Mada Muslim da je posledica prekomerne konzumacije „pinka“ i informera? Kako bilo da je bilo, covek je u delirijumu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.