Protest u Kragujevcu: Vlast vodi narod i Srbiju u sunovrat i diktaturu

Ostavite komentar


  1. uzalud šetnje uzalud protesti!
    šešeljizacija-fašizacija srbije ostvarena
    i niko je nikada neće pobediti!
    Srbski turbofolk uz pucanje
    i pljačkanje je neuništiv!!

  2. Veoma loš naslov! (Ova) vlast NE VODI narod u sunovrat i diktaturu, ona nas je TU VEĆ DOVELA! I u sunovrat, i u diktaturu jednog čoveka kome niko ništa ne sme da kaže, kritikuje ili da predloži. ON sve može, sve zna, o svemu sam odlučuje- bez obzira da li se u nešto razume ili ne, njegova reč je svetinja! U poslednjih 100 godina postojao je samo jedan čovek koji je sam odlučivao o svemu. Ne, nije to bio Josip Broz, njemu je neko mogao nešto i da predloži -bio je to Adolf Hitler i dobro znamo kuda je odveo nemački narod. Hoće li nešto slično pod vođstvom Aleksandra Vučića, doživeti i Srbi?

  3. Treba podrzavati ovaj Rezim ! Ovo je mazohisticki narod .Treba se smestiti Na Kopakabani I preko Ipada po CEO Dan podrzavati ovaj Rezim ,bio sam budala sto sam se borio za Narod .# Treba Ici sa izjavama :∆ ,,Dobar je Vucic ,Ali je Dacic bolji ,, zatim :: ,,Seselj stiti nacionalbe interest ,Zainab NATO paktu da Gama izaberemo za Predsednika ,,( ovaj narod je poznat da radi bilo sta ,samo da je zainat nekom I Na stetu samogo sebe :)))) I obavezno jedan XEROX I male nalepnice ,,Ziveo sporazum sa Pristinom ,,# kolikp sulude politike moze da izdrzi ova drzava ,dok sr neraspadne Na 5 okruga -Republika ./ Netreba gubiti vreme sa ukletim Narodom sto srlja u propast ,a da proton to voli to je klasicna osobina Mazohiste ,voli PATNJE.

  4. Opozicija nema nikakva konkretna rešenja, nema ideje, nema program, niti zna u kojem pravacu treba da idu. To je zato što se njihove ideje zasnivaju na lažnim obećanjima koja je narod video dok su pojedini od njih bili na vlasti. Sada isplivavaju na površinu sve kriminalne rednje njihovih tajkuna. Naspram njih je Aleksandar Vučić sa ogromnim rezultatima i sprovedenim reformama. Narod zna da prepozna prave vrednosti.

      1. Na primer: 8000.din. plata za nebuloze koje si dužan da kucaš svaki dan.

    1. Vidim tvoj lider pun ideja,dovede ovu zemlju u katastrofu,svi mladi pobegose! Ideja je srusiti ove lopove i urediti normalno drustvo i institucije,to je odeja a sa tim dolaze nove ideje !to je sustina gospodine iz sns sa kupljenom diplomom!

    2. Koji narod, onaj koji je Disident u komentaru opisao? Ti si prepoznao uspesnu politiku u Vucicevoj cirkuzijadi a opozicija nema cilj, plan i program? Sve dok je takvih plitkih i maloumnih razmisljanja I nemogucnost realnog sagledavanja stvari od Srbije ce ostati Srbistan? Mazohizam je neizlecivi poremecaj koji je usko povezan sa neznanjem i nenadogradjenom inteligencijom?

    3. Rezultat Vučićeve politike je 100.000 pobeglih iz zemlje prošle godine, najgori prirodni priraštaj u poslednjih 120 godina, prebacivanje na Freedom House listi iz slobodnih u poluslobodne zemlje, pad na Blumbergovoj listi stanja demokratije za 20 mesta, pad po indeksu slobode medija za 14 mesta, najniže stope rasta BDP-a u regionu, najmanje stope investicija u regionu, po izveštaju Saveta Evrope Srbija je zarobljena država u kriminalu i korupciji. Prosečna stopa rasta BDP-a u poslednjih 7 godina je svega 1,37%, a od 2001. do 2009. (do svetske ekonomske krize) imali smo 6%, kumulativna stopa rasta BDP-a je u psolednjih 7 godina 9,6%, a od 2001. do 2012. je bila 46%. Bote prijatan sendvič, zbog takvih kao što si ti iz Srbije svake godine beži između 60.000 i 100.000 ljudi.

  5. Može svašta da se izgovori od stranačkih prvaka,ali je činjenica da je prisustvovalo samo stotinak ljudi! A vi,poštovana gospodo, što meditirate na ovom portalu trebalo bi da se pitate – zašto svuda(Beograd,Novi Sad, NIš…) drastično se smanjuje broj ljudi na protestima. Rekao bih da to nešto jasno govori…A šta vi kažete…

  6. Koji narod, onaj koji je Disident u komentaru opisao? Ti si prepoznao uspesnu politiku u Vucicevoj cirkuzijadi a opozicija nema cilj, plan i program? Sve dok je takvih plitkih i maloumnih razmisljanja I nemogucnost realnog sagledavanja stvari od Srbije ce ostati Srbistan? Mazohizam je neizlecivi poremecaj koji je usko povezan sa neznanjem i nenadogradjenom inteligencijom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.