Troje ljudi na protestu protiv koncerta Gorana Bregovića u Albaniji

Portali prenose i da je pokrenuta peticija protiv gostovanja poznatog muzičara

Ostavite komentar


  1. Bio sam u Korči mislim 2016 godine.Tamo ima dosta Grka a verovatno i naših Srba koji su poarbanašeni!Ali su svi nekako preplašeni kada ih pitaš o tome kao da je Enver Hodža još živ.

  2. Ne vidim razlog zasto je on uopste pozvan da ucestvuje u tom festivalu piva koji organizujè gradska skupstina u saradnji sa mesnom pivarom, koju ce vecina Albanaca bojkovati. A ionako pivo koje se tamo proizvodi nije vrhunskog kvaliteta. Najbolje bi bilo da ovaj nazovi pevac otkaze ucesce.

  3. Sramno je imati na ma kom festivalu ili koncertu belosvetskog plagijata za gosta. Trebalo bi mu zatvoriti sva vrata i suditi sa lopovluk. Dakle, Goran Bregovic pravi novac a ne muziku. Muziku krade, prisvaja tudje ideje i kreira pa servira ih mozgovima bez ganglija, dakle vecini Srbije. Usput, bio je on i Hrvat i Bosanac i Srbin i Francuz, Argentinac sa njegovim pajtosima iz Sarajeva… Ne nasedajte. Fuj!

  4. Čovjek koji je napisao prvu rock pjesmu na albanskom jeziku, nepoželjan u Albaniji.

  5. Za neupucene: „Kalasnjikov“ je himna opozicionog protestantskog pokreta u Srbiji protiv Milosevicevog rezuma 1996. godine koji je organizovala koalicija pol.stranaka pod nazivom „Zajedno“ . I sad se toj koaliciji klanjam!

  6. Pustite ga u Albaniju ili u Sarajevo isto je on nikako ne pripada Srbiji a pogotovo ne Guci tamo ga vuku samo oni koji bi da uniste Srbiju.

  7. Verujem da je krajnje vreme da umetnost, kao što je to oduvek činila, spaja ljude.
    I da je krajnje vreme da se shvati da hti ili ne, svi smo upućeni jedni na druge.
    Danas sam došla iz Tirane i sve najbolje mogu da kažem za ljude koji su vrlo ljubazni i gostoljubivi.
    Možda za početak da gledamo napred, a ne unazad i da ne generalizujemo.
    Suprotni komentari me savršeno ne interesuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.