Protestni koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar


  1. Немојте да Вас варају, немојте веровати својим очима, на протесту и концерту је било око 100000 људи, ако чујете цифру мању од 400, не говоре истину.

  2. Pa nije bilo 100000 ali nije bilo ni 400 sigurno!Koliko god da je bilo Vučići su sve uplašeniji i uplašeniji!Vidi se po reakcijama na televiziji po Tatinom govorancijama i konstantnim lažima gde god da se pojavi,a pojavljuje se svuda gde god ima kamera pa makar i onih gradskih kamerica za žutu traku!

  3. Pa ovi samo mogu da sviraju na nekom politickom skupu inace ih ni ukucani ne slusaju.. Pa pogledajte listu , u vreme kad su rok i rnb bednovi prodavali po 50-60.000 CD u beogradu , ekiap B92 je jedva dostizala tiraz od 500 CD Jaroboli i KKN kao i ostali osim Drakwoda koji su mogli da prodaju do 5000 CD ovi su bre smenski okupite ekipu koja je bila na izdanji na Crtu iil nije ljudski cutati pa da ponovo zasviraju kao nekad.. a ovi sto ih nabrajate nemogu da prodaju 200 karta u bozidarcu.. ma daj smesno !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.