Prvi protest u Vrbasu (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Može li „necelovita“ da bude decentralizovana ?
      Hajde malo poslaži materiju…

      1. Znam da morate to da pisete, ali mozete bar malo da modifikujete, ovako bas izgleda ko da pise petogodisnje dete koje ima poremecaj u razvoju.

    1. Ovi protesti su postali bezveze eto okupljaju se cisto da se okupe bez ikakvog cilja.

      1. Neka se okupljaju i šetaju, to je zdravo i preporučljivo je šetati svaki dan pola sata-sat. Bar malo da nam nacija bude zdravija. Za razliku od njih koji su zadojeni mržnjom, mi im želimo dobro zdravlje.

      2. I ti pišeš bez veze , pišeš čisto da bi ispunila zadatak iu opravdala dnevnicu.

  1. Veoma masovan prvi protest u Vrbasu. Od početka do kraja sniman policijskim dronovima. Snažna je bila i podrška građana koji su izlazili na prozore i terase, palili i gasili svetla u svojim stanovima. Nosile su se državne i pokrajinske zastave, transparenti, dezinfikovala zgrada Opštinske Skupštine i pevao Barbarin hit.. u povorci fin i pristojan svet, prilično glasan.. gotov je..

  2. Ništa posebno, 50-tak ljudi prošlo ulicom, niko nije ni obraćao pažnju na njih.

    1. Bilo je prisutno oko 1.000 ljudi, što je za grad od oko 25.000 stanovnika značajan broj.. sledeće nedelje će nas biti još više.. strah je nestao.. besmisleno je umanjivati broj protestanata – Vrbasani su videli koliko nas je bilo, to je zabeleženo i kamerama, stoji na mnogim sajtovima, a išao je i prenos uživo

    2. Pričate besmislice, najblaže rečeno, pitajte u mesnom odboru vaše stranke u Vrbasu koliko je bilo prisutnih, a možete i policajce koji su iting snimali, valjda je niihov bio dron…Vrbas se probudio!

  3. Da Maja Gojković bude vd predsednika a AV opet premijer ili da opet pobedi na izborima ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.