PSG: Funkcionerska kampanja ugrožava efikasnost borbe protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Nije dobar ovaj policijski čas,nije… Sad “majstori“ neće moći da donose uveče Sergeju “hranu“ za “mačke“.Ostaje mu da se nada da Marinka ima još neku vezu u Pančevu.

    1. Nije to funkcionerska kampanja, vec sverc nedozvoljene robe. Samo zamagljen brljavim kvazi politickim baljezgarijama. Sto je i poslednji VANREDNI PRAVNI LEK na koji je narod imao pravo-vanredno stanje, u potpunosti obesmislilo i ponistilo. Tako da mi vise nemamo ni drzavu, ni jedan pravni institut, a narocito politiku. Vec samo mafijaske grupe koje su nas zajahale i piju li nam krv, piju u slast.
      Tome ste i Vi doprineli jednom malom mrvicom, jer ste praktikovali i popularisali GANDIJEVSKU politiku protiv rezima koji jedino sto zna i radi je da sprovodi politiku SILE. Uz naravno neke generale koji su imali mogucnost da spasu srpski narod kancera koji je Srbiju zahvatio jos 1987. I koji traje do danas. Ali nisu, da li zato sto su potkupljeni, ili zato sto su kukavice.
      Ovako Srbiji je sudjeno da nestane, jer je egzekutirao onaj IZROD, koji je prethodno nagradje da je vodi, pa je koristeci to dobro opljackao, zavadio sa drugim narodima, a potom rusio firmu po firmu, instituciju po institucuju. Da bi smo dosli do toga da se u ovoj epidemiji zaraze i zatvore sve bolnice, da nemamo gde ni da se lecimo. Dok se to desava, sadasnji predsednik, koga kontrolise IZRODOV porodicni klan, seta zemljom bez maske i rukavica deleci neke respiratore i kineske maske, koje ce valjda prikljuciti u privremenin bolnicama. Dakle VANINSTITUCIONALNO, kao i IZRODOVA celokupna politika.

      1. Dejo bas ti hvala… Tacniji komentar nisam procitala… Svaka cast… Da vas je deco vise takvih… Nego nevala sto mnogi mladi podjose za ovim IZRODOM

  2. Znači odnošenje repspiratora i zaštitne opreme u Novi Pazar i Niš, predstavlja ugrožavanje borbe protiv epidemije?

  3. Funkcionerska kampanja? A kako nazvati ponašenje PSG-a tokom epidemije, kada nisu obezbedili ni jedan jedini komad medicinske opreme, da bi se pomogla borba protiv epdiemije? Nisu ni prstom mrdnuli da pomognu tu borbu.

  4. Mnoge živote će koštati kasno objavljivanje i delovanje po izbijanju pandemije a tek ovi mitinzi po Srbiji za vreme Vanrednog stanja.To ni jedan Predsednik ne radi u svetu.

  5. gromada Sergej nije dobio prostor na bg vodi pa se bacio na politiku.obican narod takve likove negleda i necuje.vecina neostvarenih intelektualaca hoce preko politike da se unovci kod ovih nemoze. kovacevic trifunovic imnogi njihovi traze od vlasti kad im nedaju oni pale lakomislene i na ulicu.dao humanitarnu lovu u sloveniju i on moralise

  6. Iako je vanredno stanje, iako su izbori odloženi, izgleda da za neke predizborna kampanja i dalje traje, čim se toliko angažuju oko toga, a ne u borbi protiv epidemije.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.