PSG: Podrška Tijani i Vladimiru

Ostavite komentar


  1. Taj protest je bila totalna farsa i vestacki pokusaj dizanja prasine..jer da nije, sigurno se ne bi raspali protesti zbog tada dolazeceg Uskrsa, pa su otkazani jer Boze moj, studenti se vracaju svojim kucama na par dana. Tako da, zna se kako izgleda kad se potestvuje protiv vlasti, ali ono u aprilu ov godine, to je bio samo jeftin amaterski pokusaj i sirenje kolektivnog haosa..

  2. Zašto ih nisi podržao na protestu, izvukao si ih u prve redove i otišao u restoran da se gostiš, iako si bio svestan da je protest bio nenajavljen, šta njima sad vredi tvoja podrška.

  3. Zakon je isti za sve. Ko iznosi neistine i laži, ma kako oni to nazivali i u kakav ga papir zavijali, mora i zakonski da odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.