PSG: Sramotna izjava Šarčevića o plagijatu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Orkestracija se nastavlja. Svi moraju da pokazu privrzenost Vodji i njegovim satrapima. „Paja Patak dobio zadatak da poljubi patku u g….u slatku“

  2. … ovakva izjava pokazuje da lažni doktor bez morala nije usamljen među kolegama ministrima! Naravno ovaj narod če to pozlatiti na izborima, kladim se da če dobiti više od 55% jer Srpski inat je nepoznanica i svetski priznatim psihijatrima!

  3. BRAVO PSG
    NIJE ŠTO STE MOJI, NEGO STE NAJBOLJI, NAJPAMETNIJI, PREPOZNATLJIVI
    BAGRU TREBA NAJURITI

  4. Pa šta ste drugo očekivali od g. Šarčevića?
    Da „prosipa“ nešto intelektualno?
    Čovek se obogatio izdavanjem službenih prostorija u državnom vlasništvu,
    potom je otvorio školu koju pohađaju deca vladajuće klase…

  5. Meni je fokus na ministrovoj izjavi DA MU NE BI DOZVOLIO DA PODNESE OSTAVKU. Ostavka je licni moralni cin i za to se ne trazi dozvola od svog sefa. A smenjivanje sa funkcije je nesto do cega se dolazi cisto upravnom linijom i tu se onaj koga smenjuju nista ne pita. Zar to nije jasno ministru prosvete?

  6. Ostavka se podnosi zbog loseg rada gospodo genijalci….bas me zabole za vase zalopojke….12 godina nam pojeo Milosevic….posle toga 12 godina nam pojele demokrate….gospodo genijalci hrvati su za 12 godina usli u evropu a vama da nas dovedete do bankrota….i kad su bivsi radikali poceli da vas uce demokratiji setili ste se 6. Oktobra….pustite mladje pametnije i postenije da vas zamene a vi se poklopite usima i u cosak

  7. Ministre tvoj najveći uspeh u životu što si pomagao da se iskolujemladji. Vucic mladji.
    Ti nisi dostojan da komentarises doktorat Malog. Prvo učini nešto korisno za decu u obrazovanju pa onda diskutujem o nečemu o čemu si strucan.

  8. G-din Šarčević nikada nebi bio ministar da može da razmišqa kao normalan čovek. A ne može da razmišlja kao normalan čovek jer samo gleda gde će da se „uvuče“ kao puž golać!

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.