PSG traži da se premijerka odredi o ponašanju Dačića u Njujorku

Ostavite komentar


    1. Kolonizatori ……
      Realno gledano Dacic Nije nista lose rekao osim istina koja je istorijski dokazana pise u svakoj istoriji ko su bile zemlje koje su imale svoje kolonije .
      Engleska je vodeca zemlja po kolonijalizmu , Spanija , Amerika je isto kolonija a starosedeoci su u rezervatima . A Sergej moze da se uklapa u izvrnutu istoriju I ovako nema druga posla nego da filozofira naokolo ……

  1. Holovi UN nisu seoske kafane, da prica sto god mu dolazi na usta.! Svadja se sa grupom zena koji su predstavilji Kosovo u UN na celu sa Citakuom! Nizak nivo diplomacije, ali nije se ocekivalo vise od Dacicia.! Nazvati kolonizatore dve vazne sile sveta veliki ofsajd.

  2. Ono sto bi bilo logicno (a u drzavi Srbiji nemoguce) je da, ukoliko nema dovoljno licne svesti o odgovornosti posla koji radi za svoju zemlju i sam ponudi ostavku, bude smenjen odlukom vlade.

  3. sta je cudno dacic popio malo vise pa to je bolest zato se ne treba smejati

  4. Bravo Dačiću,jedini imas hrabrosti da se suprostavis kada je ugled Srpskog naroda u pitanju.A vi gospodo iz PSG-a ste ocigledno americki placenici cim ga napadate za svaku rec koju on izgovori.Kakav god da je Dačić nije se prodao za šaku dolara kao vi.Jel treba da se ćuti kada se pljuje po Srbima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.