PSG: U vanrednom stanju funkcionerska kampanja Aleksandra Vučića ugrožava živote

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je za PSG pomoć gradjanima i borba protiv epidemije, ništa drugo do funkcionerska kampanja?!

  2. Maska se nosi i preko nosa. A ako ti smeta zbog naočara – skini naočare, ionako ih ne nosiš iz potrebe… Mislim, ne iz zdravstvene potrebe, to jest ne po savetu oftalmologa.
    Ovako izgledaš k’o pajac. (mada i bez toga…)

  3. Jel PSG smeta sto je Predsednik,drzava obezbedila opremu za spasavanje zivota ? Popustaju se mere,izgradnja pruge kao projekat ne sme da ceka. Ne vidim sta je PSG problem oni su u bojkotu. Vanredno je stanje nije kampanja.

    1. Hahahah Pa ako je prioritet izgradnja pruge,zasto onda nike zavesena 2018 kad je trebalo.Nadam se da ces sad postaviti to pitamje ,jer ti je prioritet.

  4. Nema ovde nikakve kampanje, covek je samo obisao radove. Vi ste ti koji u svemu vidite kampanju, a najavili ste bojkot, sta se sad odjednom promenilo pa su vam izbori glavna tema?

    1. Covek radi. Zao vam je sto vi niste na vlasti. E Pa vidite, bice can jos dugo, dugoooo zao. Propala vam je I ova situacuja da koronom da se eksponirate. Vucic je sa doktorima maestralno odradio sve oko epidemije I ostavili vas bez argumenata za napade na njega. Naravno lazima se I dalje sluzite, to su vam naj Jaci aduti.

  5. Volim Srbiju ali od svega najviše ipak volim sebe i ni slučajno ne bih otišao ni na jedan miting pa makar tamo pekli i delili i pečenog vola sa sve sahar tortom!

  6. Ono sto je zastrasujuce su upravo izjave opozicije koja na sve moguce nacine pokusava da vodi propagandu protiv sadašnje vlasti!

  7. Tsj covek radi punom parom i rezultati se vide, a sa si ti uradio korisno za ovu zemlju i ovaj narod smrad drogirani. Mozes da se uhvatis u kolo sa Velimirom Ilicem pa da zaigrate pipirevku.

    1. Ja sam ubedjen da će Vučić izgubiti na izbore. Biće veliki uspeh za njega ako prodje cenzus. SNS aoko osvoji 3% da bude srećan.

    2. Covek radi. Zao vam je sto vi niste na vlasti. E Pa vidite, bice can jos dugo, dugoooo zao. Propala vam je I ova situacuja da koronom da se eksponirate. Vucic je sa doktorima maestralno odradio sve oko epidemije I ostavili vas bez argumenata za napade na njega. Naravno lazima se I dalje sluzite, to su vam naj Jaci aduti.

  8. Covek radi. Zao vam je sto vi niste na vlasti. E Pa vidite, bice can jos dugo, dugoooo zao. Propala vam je I ova situacuja da koronom da se eksponirate. Vucic je sa doktorima maestralno odradio sve oko epidemije I ostavili vas bez argumenata za napade na njega. Naravno lazima se I dalje sluzite, to su vam naj Jaci aduti.

  9. Od pocetka epidemije u drzavi se nije osetio ni jedan deficit niti bilo kakva nestasica sto samo govori o dobroj organizaciji Vlasti i ekonomskom stanju nase zemlje!

  10. Svima ovde koji po direktivi hvale avav, zelim samo jedno: da vas doveka ovako cuva i da vam pomaze.

  11. dg f60 nije opasna, za umetnike ali MESIJA POLITICAR, PRITISNUO JE DOKTORE IMA VOJSKU POLICIJU MEDIJE OSIM OVIH BEDNIH POKUSAJA, TVITOVA IMA MNOGO ONIH STO ZIVE PA MORA DA JE NEKOM STAO NA PRILIV PARA, OPASAN JE VRATICE NAS U SREDNJI VEK OVIM KRSENJEM MERA IZAZVACE HAOS,NE PLACATI STRUJU KOMUNALIJE SVE JE TO MALO RAZRADICEMO PUT AUTOKRATE

  12. Već 8 godina vučić je u neprekidnoj funkcionerskoj kampanji i za sve to vreme konstantno savojom neznalačkom, nemuštom „politikom“ ugrožava živote građana.

  13. Kao predsednik koji uvodi zastitne mere, zaista bi trebao i on trebao da se pridrzava toga, u suprotnom sta drugo shvatiti nego kao kampanju jer trebaju se odrzati izbori..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.