PSG:Pitanja za Vučića

Ostavite komentar


  1. A što se penzija tiče, samo jedan podatak da navedem. U penziju sam izašao 2009. i penzija mi je bila 2.000 veća od prosečnog ličnog dohotka u Srbiji, a sada je manja 20.000. Toliko što se tiče tvrdnje da su penzije „nikad veće“.

    1. Вероватно ти је било лепо када су Тадић & цо повећавали пензије и плате, тада ниси питао постоје ли те паре у буџету, иде ли Србија опет ка хиперинфлацији? Пошто си пензионер од 2009. надам се да памтиш када се за два хлеба и литар млека писао чек. Тако би нам било да су остала сва та нереалн повећања плата и пензија.

      1. Penzije su stečeno pravo penzionera. Godinama smo uplaćivali u penzijske fondove i penzije se ne isplaćuju iz budžeta…bar ne bi trebalo, ali ovi naši lešinari su penzijske fondove opelješili, baš kao i sve drugo. I nemojte mi, molim vas, odgovarati da su to oni žuti, crveni ili ne znam koji, zato što se ova ekipa vrti u krug već više od 20 godina. Penzioneri su pokradeni i vi to znate, a to što zbog sendviča i prodatog obraza morate da branite ovo zlo na vlasti, to je vaš krst i vaša ljaga.

  2. A jeste li ga pitali kad ce da se seli sa Andricevog venca u zgradu Vlade, sto je obecao.

    1. Svi smo pozvani da dodjemo i pitamo šta nas zanima. Izvolite, tamo smo svakog petka od 17 časova, pa možete lično da pitate.

  3. Odgovore na postavljena pitanja ćemo dobiti od Željka Mitrovića ili Dragana J Vučićevića, šefova Vučićeve PR službe.

  4. Ako je ovo pokret slobodnih..bolje da se zovete..pokret za sludjene gradjane..ali vas nema mnogo..samo oni koji su se okupili oko tebe.

    1. covece,u tvom sendvicu je kulen od GMO ili si toliko zaduzen da moras da radis u 3 smene

  5. Koliko ima „blesavih“ pitanja za Vucica da se nece covek blamirati i da pravi cirkus..Njemu ne treba „Dvorska luda“

  6. Uh kako je tema pogodila SNSove botove, lupajte minuse da vidimo koliko smo u pravu.

    1. Ajd što lupaju minuse, nego su se izgleda otrgli s lanca pa pokušavaju samostalno da pišu komentare. Da tema nije ovoliko ozbiljna i važna, slatko bih se smejala njihovoj nepismenosti i ograničenosti, ali sada samo uspevam da ih žalim što su toliko jadni i bedni.

  7. A ja imam jedno pitanje za gospodina Jankovica. Kada izvodi svog psa u setnju zbog cega mu ne stavi korpu na njusku i zasto pas cesto nije vezan nego slobodno trci po javnim povrsinama. Ovde treba znati da je rec o velikoj DOGI, koja prilikom setanja u gradskoj sredini mora biti propisno osigurana. Pristojna Srbija vapi za pristojnim ljudima!

  8. Sva pitanja za Vucica su ok. Devedesetih godina bio sam aktivan u DS-Dragacevo, za 7god Zoran Djinjic je 18 puta dosao u nasu opstinu, verovatno nebojeno puta i u sve ostale po Srbiji. Zasto se niko od opozicionih lidera bar malo ne pokrene iz Bga? Rad i upornost uvek daju rezultat. Sa ovim samosazaljevanjem necemo daleko stici..

  9. Sve dolazi od sile osovine:AV,Gašić,Stefanović, a Dr smrt potpiše – neuspelu reanimaciju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.