Kosovski specijalci navodno pokušali da uklone barikadu kod Zubinog Potoka, Vučić obavio konsultacije sa premijerkom i vojnim vrhom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pa danas je katolicki Bozic. Vojnici kfora svi slave,napili se pa malo senluce. Ovamo uzbuna medija,Vucic,General hitno u Rasku. Sakloni Boze! Koji Blam!

  2. Е благо нама кад су коментари као да их лично Курти пише.

  3. Ovo nije prva bruka gde nasi ne mogu metu da pogode. Tesko da su ovo profesionalci sa oruzjem.

  4. Pa gde je vojska i policija a da oni sluze za parade vezbe da kaznjavaju sopstveni narod isteruju ljude na ulicu da batinjaju narod

  5. Kad covek procita da je vrhovni komandant imao konsultacije sa Anom Brnabic, odmah postane jasno da su to veoma ozbilj e stvari…

  6. Očekujem da Vožd vikne: Za mnom junaci!!! Red bi bio. Ipak je on otac naše nacije tako da ga očekujem u prvim borbenim redovima.

  7. Nikad ne zatvaraj vrata koja ne znaš otvoriti i ne otvaraj ona koja ne znaš zatvoriti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.