Čijoj istrazi o Banjskoj će verovati EU i SAD, Kurtijevoj ili Vučićevoj?

Ostavite komentar


  1. Pa kome mogu da veruju nego Kurtiju, kako i da mu neveruju kad radi za njih po njihovom nalogu.

  2. Čijoj istrazi o Banjskoj će verovati EU i SAD, Kurtijevoj ili Vučićevoj?

    Sve zavisi od toga „koju televiziju gledaju SAD i EU“, ako gledaju RTS, Pink, Happy, … onda ce verovati Vučićevoj istrazi a ako gledaju N1 e onda se Srbiji „crno pise“ !

  3. Za eskalaciju sukoba odgovoran je isključivo Aljbin Kurti koji maltretira nedužan narod svakog dana. SAD i EU to moraju da znaju i da utiču na njega kako bi omogućili minimum prava za Srbe na Kosmetu.

  4. „Zato ne treba isključiti mogućnost da se dešavanja u Banjskoj iskoriste za ubrzanje političkih pregovora, a nalazi istrage manipulativno iskoriste za pritisak na manje kooperativnu stranu“.

    Rečju, klopka za predatore. Izgubili strpljenje sa balkanskim primitivizmom pred opasnošću širenja ukrajinskog sukoba. Sa novim izraelsko-palestinskim sukobom, rasplet će samo dobiti ubrzanje.
    I Kurti i Vučić su samo glavobolja, sa njima nikakvog dogovora nema.
    Biće vrlo interesantno rešenje, najverovatnije kompletno priznanje Kosova kao jedini vid trajnog eliminisanja pokušaja Srbije da interveniše. Biće velikih iznenađenja.

  5. Prvo treba razdvojiti političku pozadinu od prave istrage o tome šta se tačno dogodilo u Banjskoj, pa tek onda pristupiti rešavanju istinskog ispravne stvari.

  6. Kosovski lobi je veoma jak na zapadu tako da parvo je pitanje u kom pravcu će ići istraga i ko će “pravdu” prevagnuti na svoju starnu.

  7. EU i SAD imaju precizne podatke o svemu a sve ostalo je njihova politika prema Srbiji preko posrednika Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.