Pupovac: Sa Vučićem imam odnose kakvi su mogući i potrebni

Ostavite komentar


    1. Srbija više nema mogućnosti da ispunjava bahate želje bilo kome. Srpski interes je najvažniji

  1. A sta si dobio od hrvatske drzave pa zelis ovom malo srpskog zivlja odvojiti od Srbije???

    1. Izgleda da je Boris Milošević taj, koji je dobio od Hrvatske države,i to u kešu da bi prisustvovao „proslavi“ u Kninu?

  2. Pitanje za Pupovca: sta radi MIloseveic na proslavi Oluje, najveceg pogroma Srba posle Drugog svetskog rata i bruka i ponizava sve Srbe a narocite one koji su u tom zlocinackom poduhvatu hrvatske vojske nad srpskim civilima izgubili zivot?

    1. @Milan***Gde su bile paravojske iz Srbije,dobrovoljci,knindže,beli orlovi,cap. dragan,JNA…kada je trebalo braniti civile? A bili su prisutni kada je trebalo rušiti Vukovar i pljačkati hrvatske gradove i sela i ubijati civile nesrbe.

  3. Kao Srbin iz Hrvatske, sa ovom pameću, mogu da razumem položaj Srba u Hrvatskoj. Uostalom, deo porodice mi živi tamo i dalje. Vrlo sam dobro upoznat sa pritiskom koji trpi srpska zajednica u Hrvatskoj. Sa te strane mi je razumljivo zašto je Pupovčevo mišljenje da će prisustvo obeležavanju „Oluje“ doneti neke dobre stvari za Srbe. Ono što ne mogu da shvatim, jeste upravo i naivnost predstavnika Srba u Hrvatskoj da će takav čin napada na sopstveno dostojanstvo uspeti bilo šta da promeni nabolje. Nažalost neće. Sada je dao mogućnost Hrvatima da viču da smo priznali zločine, dali smo legitimitet Oluji, i sada kreće upiranje prstiju u Srbe sa nekim novim kvalitetom.

  4. Los odnos, mislim da niste nista gospodine Pupovac uradili za nase ljude koji su ostali da zive u R.Hrvatskoj ili koji su se nakon ratnih sukoba i izbeglistva, vratili na svoja vekovna ognjista, kuce koje su im unistene, spaljene, opljackane, nisu obnovljene a nisu im ni stete nadoknadjene.

    1. @Tisma…***A ko će da nadoknadi štetu za srušeni Vukovar,Sarajevo,bombardovane hrvatske gradove od strane srpskih paravojski,dobrovoljaca i pljačkaša,JNA,domaćih „ratnika“,za ubijene i proterane izbeglice Hrvate civile a prilikom stvaranja tzv.“rsk“? Nemaju samo Srbi vekovna ognjišta,a ipak su ti nesrbi proterani sa njih! I sad tražite odštetu od države protiv koje ste se borili i rat izgubili?! Koliko je obeštećeno Kosovo i njegovo stanovništvo zbog ponašanja srpske vojske i žandarmerije prilikom progona,ubijanja,pljačkanja i uništavanja imovine kosovskih Albanaca 1998.?

      1. @Lobotomija on serbisch maniera!

        Kada se izracuna i kada se plati koliko Hrvati treba da plate Srbima zbog onoga sta su radili za vreme NDH, sigurno ce se moci odvojiti manji deo da se plati za ono sta su Srbi uradili. Kao drugo, fascinira licemerje koje rasipas, Srbi iz Hrvatske treba da plate zato sto su napali „svoju dzravu“ Hrvatsku, (inace i tada i sada tesko obolelu od ustasofilije) i istopvremeno Srbija treba da plati i Albancima zato sto su napali Srbiju, proterali 250.000 Srba sa Kosova, opljackali, poubijali, porusili srpske crkve i manastire a sve sa sa ciljem da otcepe njenu autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju?! A da se javis kod cika doktora?

        1. @Tragikomična…***Naravno da treba da plate,ili oni ili njihovi mentori iz Srbije koji su im punili glave o „svim Srbima u jednoj državi“,a što se i ostvarilo za vreme evakuacije prilikom „Oluje“ 1995.Koliko je Albanaca ubijeno i proterano u Albaniju i Makedoniju 1998.,pre NATO intervencije,koliko za vreme Balkanskih ratova?E,onda su se oni vratili na svoje,kao i hrvatske izbeglice na svoje, i odlučili da ne žele srpsku vlast.A vi vaše ratno-gubitničke frustracije lečite na F odeljenima „Dr. Laza Lazarević“.

  5. Svaki Srbin van Srbije Koji me misli kao Vucic postaje predmet napada Tako je bilo da Oliverom Ivanovicem I svim ostalim koji nisi bili na srpskoj listi.Sad je na redu Pupovac a glupi ljudi to zdusno prihvataju sto vidimo iz prethodnih komentara.

  6. Nemaju Srbi u Hrvatskoj loš odnos sa Srbijom i predsednikom, njihov problem je Hrvatska koja ne poštuje njihova prava, ne smatra ih ravnopravnim narodom u Hrvatskoj. Ovde se poštuju sva prava Hrvata, ulaže se u zajednice gde žive i nikakav problem nemaju.

  7. Predsednik Vucic uvek gleda da izgradi dobre odnose sa svima, pa iako je Hrvatska u pitanju.

  8. To sto je Milosevic otisao na proslavu Oluje ne znaci da ce Hrvati zazaliti sto su radili Srbima.

  9. Srbija ce uvek biti uz Srbe u Hrvatskoj i nikada nece dozvoliti da se zaborave ustaski zlocini.

  10. Interes je iznad svega, a taj interes je da Srbi iz Hrvatske imaju što čvršće veze sa maticom, i da im ona pruža svu moguću pomoć.

  11. Milošević je izdajnik, i negativni primer kako jedan pojedinac može da pljune na žrtve sopstvenog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.