PUPS: Bezrezervna podrška Vučiću, nema alternative formuli da penzije prate plate

Ostavite komentar


  1. PUPS je najobičnija prevarantska stranka, ništa nije uradila za penzionere. Naprotiv, penzioneri nisu nikad bili u težem položaju.

  2. Sram vas bilo.
    Pristali ste da se penzionerima godinama oduzima od penzije.
    I da se zaposlenima otima od plate, a time i smanje penzije.

  3. Sav svoj radni staž sam zaradio pošteno i nisam pravio ugovor sa prevarantskim partijama već sa PIO fondom čiji je garant država Srbija.Penzije ste krali a sada ih smatrate ličnom prćijom.

  4. naravno da daju bezrezervnu podršku jer bez njega ne bi ni postojali, kao u ostalom i svi ostali koji žive na ne zasluženoj slavi predsednika!

  5. Bitno je da kriminalci mogu da rade sta hoce. Imaju koliko hoce, a obican narod gladan

  6. Pa sta pricate da penzije ,,prate,, plate,pa to nema nikakve veze sa zivotim,pa ljudi jel vidite kolko su penzije u zaostatku za platama /ogromna razlika/ a s e poskupelo,penzije jos malo pa nece vrdeti nista ako se hitno nesto ne preduzme u pracenju plata,realno.

  7. 1.800.000 penzionera a pups-a ni u tragovima.Ne može da predje cenzus na glasanju.U čije ime i koga predstavlja dinastija krkobabić-zaslužna za kradju penzija.

  8. Opet se sprema prevara: u situaciji kada plate sve vise zaostaju za inflacijom,formula da penzije prate plate bice katastrofa za penzionere jer su u toj formuli izuzeti porast troskova zivota.Tesko penzionerima.Svajcarci znaju sta rade i cuvaju osnovni standard penzionera.

  9. Ovak metuzalem ne podleže zakonu o penzionisanju.
    Na grbaci naroda ,pijuci krv,ostaje mlad,pametan i poletan.

  10. Inflacija dvocifrena a prva cifra je 3 , rast penzija 5,5% dok je prošle godine bio 5,9%.To govori o normalnosti obračuna penzija.

  11. Pa ko treba da brine o penzionerima tvoja stranka ili Vučić i kk koga treba da podrži nesrećo jedna penzionerska…..

  12. Lazovi,kada sam ja pisala dupli komentar?
    Nikada necu procitati Vas tekst.

  13. ISPOD 50.000 NEBI TREBALA DA BUDE PENZIJA. SVAKI PENZIONER A NE KAD KAZE MALI.PROSEK PENZIJE MUKA MI BUDE……

  14. Vama je sigurno bilo bolje dok su žuti bili na vlasti dat su penzioneri imali „redovne“penzije i povišice

  15. Krkobabić daleko mu lepa kuća,penzioneri ma piju krv,dok se on šepuri ko paun

  16. A sta je sa formulom za obracun penzija koja je nepravedna i koja mora da se menja.Onaj ko ima platu iznad proseka doda mu se bod umesto da se oduzme a ko ima ispid proseka oduzme se bod umesto da se doda.

  17. Pričate svašta a cene podigli. Tačno je da ima hrane u prodavnica a a mi siromašni i penzioneri nemože o ništa sa kupimo jel nema se para. Biće izbora nikoga nećemo da glasamo. Jel nemamo ništa samo vazduh đžabe. Od obećanja se ne živi. A zaposleni vrlo teško. Zdravstvo i prosveta i vlada najjači s platama. Hoću ćerku da zaposlim a ne mogu jer gradonačelnik zauzet radi svoj posao i cela zgrada puna naprednjaka. Čekaju da odemo u penziju. Neki su dobri a neki su za napolje. Hoćemo bolja primanja da živimo ko ljudi. Ni osnovne namirnice nemoguće su ta lozničani pa vi vidite i reagujte.

  18. Volela sam tu stranku ali sam se razočarala. Prvo stariji brat bio na vlasti pa mlađi. Svi zapisliše decu na dobra mesta. I znači biće na vlasti dok su živi. A neki koji su radili 40.g.i imaju 65.g.staža iako su izgubili dete jedno i imaju jedno još. Ne mogu da zaposle na svoje mesto. Kome se javiti da mu pomogne. Uzalud sam bila radila u Komitetu i u Opštini na svim poslovima. Znači sada da idem kući. A doće na vlast nečije dete ili da nekažem ko…. Živite i vi od 16.000 din.

Ostavite komentar


Politika

Stranka slobode i pravde odlučila da neće učestvovati na izborima u Nišu 8

Stranka slobode i pravde odlučila da neće učestvovati na izborima u Nišu

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Nišu Jelena Milošević rekla je za Nova.rs da ta stranka neće učestvovati na lokalnim izborima u Nišu. Ona je je za naš portal rekla da je njihov lokalni odbordoneo je odluku da, kako kaže, nastavlja borbu, ali za izborne uslove, te da 2. juna neće biti izbora, već još jedna farsa u režiji SNS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.