Putin odlikovao Nikolića

Ostavite komentar


  1. Svaka čast! Toma je ogromno doprinio očuvanju prijateljstva sa bratskom Rusijom u ovim teškim vremenima. Bilo bi dobro da osnuje jednu prorusku Stranku i počne da stremi tvrdomm savezu sa njima, i tako napravi dobar izlaz za građane koji ne žele u EU!

  2. Dobi eto Muta medalju od drugara Putka, pa da paradira ki komesar po bajčetini i okolini I to je kao vest?.Di ja živim?

  3. Pošto Srbija ima "Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa rusijom i Kinom ",izmišljeno radno mesto za bivšeg predsednika TN, trebalo bi ukinuti srpske ambasade u tim zemljama.Kakva je svrha diplomatskog kora,koji nije dobio orden,kad postoji Toma koji će o trošku srpskih poreznih obveznika raditi nešto o čemu nemamo pojma ?!

  4. ….I da cemo zajednicki raditi, preko Humanitarnog Centra, na daljem sirenju nasih granica, izjavio je nosilac Fonda i miliona evrova, crkava i stanova, nas diplomac od Bajcetine, Toma-komovacac.

  5. @Sančo Pansa *** Taj radikal Toma je "ogromno doprinio" krvavim događajima u SFRJ,a u znak zahvalnosti za to njegov saborac,kolega i bivši partijski drug mu je obezbedio izmišljeno radno mesto predsednika "nacionalnog saveta za koordinaciju (?!) saradnje sa rusijom i Kinom" ! Niko ne zna čemu to telo služi,ali nema veze…sve će to narod platiti .Što se ordenja tiče,može se nabaviti i na novobeogradskom OTC ,tj. buvljaku !

  6. Ne razumem zasto mi niste objavili komentar. Ovo je vec x-ti put, a nikada ne koristim neprimeran jezik niti vredjam. Cenzura?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.