Putinove izjave o Kosovu: „Nož u leđa Srbiji, i to bratski“

Ostavite komentar


  1. Slusate vucica lazova i negove isto misljenike iz tabloida : danas , informer , blic i ostali realiti programi. Sa ovaki docete do povrsine beogradskog pasaluka . A srbijanci to i zasluzuju

  2. Kakva uvrnutost? Bre ispade da su Rusi napali Jugoslaviju, Irak, Avganistan su Rusi 20godina okupirali, Siriju okupirali pa Rusi li su se proširili sve do Amerike i izazvali otcepljenja Američkih saveznih država itd. Kako vas bre nije sramota da pišete ovo?

  3. Neka živi Putin takav državnik stavlja nacionalnu sigurnost na Vrh Srbija ima iskrenog prijatelja

  4. Vladari sveta iz tame malim narodima određuju vladare (svoje poslušnike) i usmeravaju mišljenje javnog mnjenja kroz kupljene medije.
    Svesne istine ne treba da zanima glupost, koja vam je poturena da publikujete odnosno za koju ste plaćeni da je publikujete.

  5. Da ne znam ništa o ovom našem delu sveta, čitajući ovaj članak zaključio bih da je Rusija kriva za sve, da nas je Rusija bombardovala i organizovala otimanje Kosova.

  6. Ovakva analiza stavova Rusije nema veze sa stvarnoscu .Bas me interesuje kako je ovaj Djukic mogao biti ambasador .Mora da je dosao po stranackoj liniji i podobnosti .Putin hoce da prikaze nedoslednost i dvostruke arsine Zapada .On nikad nece priznati Kosovo, kao sto ni Zapad nece priznati Donbas .Donbas i Krim vracaju Rusiji jer su komunjare Rusiji otele , dok Kosovo nikad nije bilo albansko. Kad se zavrsi rat u Ukrajini, vjerujem da bi Rusija poslala u slucaju nuzda bar jednu raketicu do Pristine !

  7. Bre Dobro jutro Dragi moj Rodjo u tudjini ja mislim da Je Kosovo I Metohija Zvanicno Nazalost ludo Ali istinito izgubljeno I Da to Vise NIKADA nece biti Komunisticka Takozvana drzava Srbija !?I mislim Da Takozvana drzava Srbija Nazalost ludo Ali istinito Nikada NECE uci u Evropsku Uniju Zvanicno Nazalost.!?

  8. Ово је лаж западне рпагадне желе да одвоје Русију и Србију

  9. Nije nož u leđa nego vjetar u leđa.Neka sada evropa i amerika vrate nama nepravedno oduzetu teritoriju i pokažu Rusiji i Putinu međunarodno pravo i onda mogu Putina da optuže za nasilno uzimanje ukrajinskie zemlje.Ako je moglo Kosovo, naravno da može i Donbas.Vratite Kosovo i mi ćemo Srbi,a i cijeli svijet da tražimo od Putuna da vrati Donbas,naravno autonomije su neizbežne i realne. Tako da nije nož u leđa,ne lažite više.Ako nama nece da vrate Kosovo ili da nam puste da sami to uradimo onda napred Rusi,napred Katalonija, Baskija,Republika Srpsk ….

  10. Propaganda, marketing ili lobi veliko je cudo. Nije li ovo sistem za uvodjenje sankcija Rusiji …

  11. Isti su i Rusi i Eu sa Amerikom, ali su me ovi drugi bombardovli sedeo sam u podrumu i imao sankcije Eu i Zapad nikad dajte referendum da završimo tu priču i ovakve tekstove.

  12. Kako zločinačke Tv imaju zadatak da ubjede one naivne Srbe da im je Rusija zabila nož u leđa,a Amerika im je prijatelj koja im je oduzela teritoriji.

  13. Нема ништа лоше у томе што Путин помиње Косово. Косово је Србија. Путин то зна и то подржава. Он помињањем Косова јасно ставља западу до знања да ће радити шта хоће и да то запад не може да забрани јер сила закон не моли.Признањем Косова од стране запада међународно право више не постоји. То је запад направио и трпеће последице тога. А ако буде истрајавао у својим непријатељским поступцима убрзо ће свет нестати. Тога треба да буду свесни на западу.

  14. Sasvim normalno da će pomenuti Kosovo, to je dobar izgovor jer kad može zapad,može i Rusija. Ako ćemo o zabijanju noža u leđa,koliko puta je to uradio zapad? Još začinjeno sa malo uranijuma,rušenjem i ubijanjem civila. Zato treba gledati prvenstveno svoj intetes (kao što svi rade) i iskoristiti šta god se može.

  15. Dzaba vam gospodo danonocno blacenje Putina. Formule i matrice koje koristite idu samo na korist postovalaca Rusije i Putina. Ocigledno ne poznajete dusu Srpskog coveka.

  16. Za one koje misle da je Putin priznao Kosovo, razmislite malo. On samo ukazuje na licemerje zapada koje je priznalo tkz. nezavisnu drzavu pozivajuci se na demokratske slobode kad je njima odgovaralo. Sada u slicnoj situaciji ni ne razmisljaju o tome. Znaci pravda je onakakva kakvu oni naprave.

    Putin nece priznati Kosovo jer mu ne odgovara. Kontrolise nasu naftu i treba mu saveznik na Balkanu. Ne zato sto smo braca vec zbog geopolitickih razloga. Nikom nije on zabio noz u ledja vec samo igra politicku igru kao i svi ostali. Ovaj tekst kao i mnogi na ovu temu su cista zapadnjacka propaganda jer ako nista drugo Rusi nas makar nisu bombardovali.

  17. Само кад ви не забијате нож у леђа Србији,ви сте тако про-србски оријентисани да размишљам целу редакцију да позовем на Славу.

  18. Yu je nestala pa su rodhene Drzavice ,i medju njima i Drzaviza Srbija i Kosovo, Ukraina postoiji,nema tu uporedjenja,sve je jasno

  19. Sto duze citam list „Danas,sve brze dolazim do saznanja da on se.priblizava djubretu poput tabloida.Jadna si Srbijo sa ovakvom informatitikom.

  20. Mislim da su komentari van pameti. Kosovo je samoproglaseno i ameri i veci deo evrope siluje srbiju da prizna nezavisnost. Ako je KiM onda mogu i Donjeck i Lugansk. Neka eu i ameri povuku priznanja nezavisnosti KiM, pa da svi pricamo o pravu

  21. Како сте јадни. Русе неможемо да мрзимо јер никад нису ратовали против нас, а други јесу. Ви сте одавно отписали Косово, према томе немате право гласа. Ионако вас финансира западна НАТО алијанса.

  22. Zapad bi da kabadahijski komada i okupira male zemlje a da Rusija kuka, nepravda pa to tijw.
    Putin je samo rekao vi ste orvi okupirali deo Srbije, što mi nećemo priznati a mi po vašem uzoru deo Ukrajine, što opet, vi nećete priznati. I to je sve.

  23. Ne razumem da neko može da se raduje gubitku dela teritorije sopstvene države? Kome se ne sviđa ovde, polako neka putuje gde mu je bolje…

  24. Beširi,Orhan,Malići,sa njima DS Đukić. Ko veruje ovakvima??? Dovoljno je reći: Živela Rusija. Rusija i Srbija,to je jedna familija. Beširi,reci još nešto da se nasmejemo.

  25. A sta to nije istina sto je Putin rekao? Kakav noz u ledja i ostale gluposti! Covek se poziva na presedan sa pravom i pokusava da ukaze na licemerje zapada, ali dzaba, svi su slepi, a posebno ne razumem nas, koji smo sve osetili na svojoj kozi

  26. Aman ljudi,kudite Putina,osvedočenog prijatelja Srbije,a hvalite naše dušmane sa zapada,one koji si izvršili EKOCID nad Srbijom,SRAMOTA

  27. kakva bedna nato peta kolona, koprcajte se pacovi bolesni, samo vam je to i ostalo, niko se ne loži na ove predebilne gluposti koje pišete.

  28. Е па браћо Срби и сестре Српкиње, питајмо се ко је продао Косово и Метохију? Па они који су дошли одма после Милошевића, ДОС. Јел не видимо на јасном примеру да за првих шест година њихове владавине ништа нису урадили по питању КиМ, већ су га продали за мало власти и ћара, а све уз подршку запада, да могу красти и продавати фирме и све што припада не њима и не и једној власти, већ народу. Е па то су издајице и земље и народа.
    А ти народе мој и даље ћути, и даље иди да гласаш те исте задњих двадесет и више година који издају и подају и земљу и вас саме и ваше нараштаје.

  29. Znao sam da je tekst i naslov iskonstruisan tako da citaoca dovede u zabludu, oko jedne teme se iskonstruise pogresan zakljucak, cestitam uspeli ste u tome, neozbiljno toliko da citaoci stvarno trebali da vas zaobidju!

  30. ZEVALA VELIKA ALBANIJA I KOSOVO SA NEKIM DELOVIMA GRCKE , CRNE GORE , MAKEDONIJE , SANDZACKOM DOLINOM , PRESEVSKOM DOLIJEM , I KURSUMLIJSKE OBLASTIMA KOJA SU NEKADA PRIPADALI ALBANIJI.
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  31. el kada Vucic gleda i radi u interesu Srbije onda je to ok a kada Putin gleda i radi u interesu Rusije e onda je to NOZ ULEDJA

  32. Dobro, i? Rekli ste nesto novo. Ako se priklonimo zapadu opet dobijemo isto. Najbolje je biti neutralan, ali to ocigledno ne moze.

  33. Mene jako zabavlja broj komentatora koji je pro-ruski i tradicionalističko-nacionalistički i koji redovno bleje na sajtu Danasa da bi pljuvali po svakom tekstu u kom se Rusija predstavlja makar malo manje od pozitivnog. Psiholozi bi rekli mazohizam neki, ja nemam drugog objašnjenja. A komentari sve jedan do drugog geopolitički i istorijski nepismeni. Neko pomenu dušu srpskog čoveka, ja mislim da je tačnije govoriti o rascepu duše srpskog čoveka. Srpski čovek (prototip komentatora članka) je izgubio moralni kompas i veliča čoveka čija vojska pravi klanicu od bratskog naroda. Za mene je smrt ista, bilo da je srpska, palestinska, iračka ili ukrajinska, nema tu pravdanja lažnim istorijskim interpretacijama. Mislim da većina vidi ovo kao neku srpsku imaginarnu osvetu Zapadu. Meni je žao zbog toga i nadam se da vam život ima više smisla od toga.

  34. To što vi namećete kako je Putin priznao Kosovo su obične izmišljotine i zamene teza. Putin je lepo rekao da je u slučaju kosova prekršen međunarodni poredak i međunarodno pravo od pedera i lezbejski sa zapada i da on kao normalan čovek isto to može sada da uradi. Na kraju on brani svoj narod ,a koga su ovi fašisti branili?

  35. reče čovek koji sistematski truje svoj narod i zemlju preko 20 i kusur godina

  36. Džaba vam novci moji sinovci. Providno vam je ovo mnogo. Volim Rusiju i sta cemo sad! Ajd zdravo..

  37. Putinove izjave pogrešno tumačite, jer je to ideologija koja vas rukovodi. Kosovo i delovi Ukrajine nemaju veze jedno da drugim. Amerikanci su okupirali Kosovo, ali ga nisu prodali Albaniji, jer ova to nije htela. Donbas i ostali delovi nekadašnje Ukrajine neće biti nezavisni jer će ih Rusija pripojiti sebi, što takođe SAD nije mogao sa Kosovom. Putin je samo dao primer kako to ide. Granice se u istoriji menjaju što zbog osvajanja, što zbog migracija stanovništva. Problem je što se retko menjaju bez krvoprolića, a tome su krive pojedine nekadašnje kolonijalne sile.

  38. Ne boim se ja daće putin i rusija izdati kosovo,već se bojim samih srba da to ne urade.

  39. Hahaha, koliko prejadnih rusofila ima u komentarima. Alo, muskarcine, idite u Donbas i ratujte za vaseg raspalog idola, Putlera. Samo da vas ne slusam vise.

  40. … Ima, ima,.. dosta Vučića botova koji, po partijskoj dužnosti, prate ovaj portal i lupetaju, po zadatku!!! Na njihovu žalost, mi to kapiramo!!! Dakle, badava im trud, njihov „Vođa“ i oni s njim, idu u istorijsku prošlost!!! Kosovo i Metohija??? Problem ne može da reši onaj koji je učestvovao u njegovom stvaranju! Bilo bi dobro da to počnu da obrazlažu RTS, TV Pink, Happy, Informer,…,“ povampireni“ Tanjug,…

  41. @Srboljub
    Da, Rusija je napala Jugoslaviju 1948 blokadom i oružanim sukobima na istočnim granicama. Ljudi ovde su u to doba dobijali pakete sa hranom od zapada. Za činjenicu da nismo imali ruske tenkove na Terazijama mozeš da zahvališ tom istom trulom zapadu i pokojnom bravaru.

    Madjari nisu bili te sreće kada su ih Rusi pregazili tenkovima 1956-te, kao ni Česi 1968-me.

  42. Kome je do e.u. Neka izvoli niko ga ne zadržava. Kome je do zapada slobodno može da ide. Ovo je propagandi rat, koji se takođe vodio između Srbije i zapada 99god. Zamolio bih dotičnu gospodu koja svakodnevno priča o sankcijama i ucena e.u. Da puste na miru ovaj narod napaćeni i dugovima preko guše on je navikao da živi slobodno i po svome, pa ko to može da mu uzme.

  43. Imamo mi naše prave prijatelje koji su nas nafilovali uranijumom I koji traže da priznamo Kosovo.

  44. Jedino sto na Kosovu nema srba skoro uopste, bar istocna ukrajina su mahom rusi pa „oslobadjanje“ ima smisla. Da vratimo kosovo sa populacijom kakva jeste samo bi na$&#+@ jos gore za 30tak godina, tako da priznaj poraz kakav jeste. Kosovo je izgubljeno onog dana kada je 90% populacije postalo albansko.

  45. Iako nam se ne sviđa to što Putin radi, moramo da priznamo da nije on odvojio autonomnu pokrajinu kosovo od Srbije, nisu je cak ni priznali kao državu, tako da svako normalan bi na njegovom mestu isto postupio!

  46. I, još da dodam…
    Sloba se dogovorio s Klintonom, ko se dobro seća, da ne kažem pamti! Vučić bio Slobin ministar informisanja u to vreme!!! Bajden, posle Obame, ili i još nekih, nije ni važno, „produžava“ Klintona!!! Vučić, kada je „zapretio“ Tramp, podržao Klintonove!!! Pa, sedeo na hoklici!!! Alo, zapitajte se, kakve to veze ima s „Vučićevom“ Srbijom??? Posebno ako se na sve to dodaju Putin i „brat“ mu Si!!! Ludilo, ne samo za građane Srbije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.