„Nastavak brisanja Srba“: Rada Trajković povodom uklanjanja ćiriličnih tabli sa severa Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Zar R. trajkovic nije „savetnica“ u vladi tog istog Kurtija? Sto ga onda ne savetuje da preskoci ovakve izlive fasizma ili ako je ne slusa neka demonstratvno da ostavku. Ali u tom slucaju nema apanaze…

  2. Pa jel Rada angažovana kao savetnik u Vladi Kosova ili nije…sva je prilika sudeći po poslednjim izjavama da više nije u Kosovskoj Vladi i da pokušava da se šlihta vlastima u Beogradu…procenjujem to po njenim objavama na račun fotografija Marka Djurića i Radoičića…ako to pokušava gubi vreme…Vučić nije naivan kao Tadić, Djilas ili Prelević…zna odlično da je Rada maksimalno kompromitovana u srpskoj zajednici na Kosovu i da bi angažovanje osobe sa dokazanom sklonošću ka korupciji, malverzacijama i manipulisanju političkim stavovima bila krajnje kontraproduktivna….

  3. Pa to je nedopustivo. Naselja treba se pise kako mestani zele a ne kako politika to namece

  4. sva ova desavanja na kosovu je sporazum vucic kurti i sve sto je potpisao vucic kod trampa u beloj kuci i u briselu tu se rada nista nepita zato vucic cuti

  5. „Nastavak brisanja Srba“: Rada Trajković povodom uklanjanja ćiriličnih tabli sa severa Kosova i Metohije
    Komentar: Pametna si ti gdj Rada Trajković, nemoj se prestavljati kao zlocudna. Tablice sto su postavljene su dvojezicne. Ako bas insistirate ne ćirilično i to moze ali, dvojezicnost je obavezna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.