Rada Trajković o fotografiji Marka Đurića i Milana Radoičića: Mogao da je napravi samo neko blizak Đuriću 1foto FoNet Milica Vučković

Političarka s Kosova Rada Trajković smatra da je fotografiju na kojoj su ambasador Srbije u SAD i Milan Radoičić, nekadašnji potpredsednik Srpske liste, napravio neko blizak Đuriću.

Ona je to objavila na društvenoj mreži Iks, reagujući na objašnjenje koje je povodom fotografije dao Đurić.

“Marko, bez zle namere i diskusije ko likuje nad ovom slikom, ali nju je mogao da napravi i javnosti doturi samo neko iz tvog okruženja. Očigledno da nekome smetaš i da se trudi da te diskredituje”, napisala je Trajković.

Kosovski portal “RKS news” objavio je fotgrafiju uz navode da ona otvara ozbiljna pitanja o vezama između političkih krugova i osoba poznatih po kriminalnim aktivnostima.

Kako se vidi na fotografiji, Đurić i Milan Radoičić, nekadašnji potpredsednik Srpske liste koji je preuzeo odgovornost za dešavanja 24. septembra u Banjskoj, sami sede za stolom u restoranu. Međutim, nije poznato kada se desio ovaj susret ambasadora Srbije u SAD i Radoičića, koji je pod sankcijama Amerike zbog korupcije i za kojim je raspisana Interpolova poternica na Kosovu i za kojim je Kosovo raspisalo Interpolovu poternicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari