Rada Trajković: SPC je glavna poluga Vučićeve destruktivne moći

Ostavite komentar


  1. Bravo, ovo je sve tačno od reci do reci. Vučić sa svojom kamarilom destabilizuje region i sto pre on ode sa vlasti biće bolje za sve. Svaka čast Radi sto pomaže da se situacija smiri i da gradjani Kosova mogu mirno da žive . Svi znamo da su za sve sto se tamo dešava, i za ona ranjavanja gradjana Kosova za Badnji dan krivi Vučić, a naročito SPC

  2. Bravo Rado, slazem se sa tobom. Nijedna partija u Srbiji pre SNS nije imala svog patrijarha. Irinej i Porfirije bice upamceni kao privatni, partijski patrijarsi SNS-a. Crkvi svako postovanje, ali ovi koji je u narodu zastupaju, veliki minus, bilo koje vere da su.

  3. Bravo Rado, sve tacno. Ne treba mi crkva kojom rukovodi Irinej Bulovic, kome smeta joga, ali stiti osvedocene pedofile Pahomija i Kacavendu.

  4. Radi Trajkovic nista nije sveto pa ni SPC tako da o ovoj politickoj muljatorki ne bih trosio reci.

  5. Zena koja voleee Srbiju?Citas,gledas i ne verujes sta zena godinama laprda!Trajkovicka,Kandicka,Tepicka,maneken Tadic,Jeremic sto se hvali da je ‘ebo mamu Srbiji!!!!!!!!?

  6. SPC i država moraju nastupati jedinstveno u odbrani državnih i nacionalnih interesa na KiM a ne u cilju pojedinačnih želja i interesa pojedinaca i stranaka.

  7. Da ne poveruješ koloko biranih komentara u fazonu „bravo Rado, carice“. Ali bolest neznana, sve je jače steže…, kaže pesma. Pomagajte, ako znate za Boga. Potrebna joj je.

Ostavite komentar


Politika

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak (FOTO/VIDEO) 10

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.