Radmila Vasić: Dveri pozivaju Ustavni sud da na osnovu dokaza poništi izbore Beogradu 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Poništavanje i ponavljanje izbora u Beogradu jedino ispravno rešenje, smatra Radmila Vasić, predsednica Gradskog odbora Dveri u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, Gradska organizacija Dveri u Beogradu poziva Ustavni sud Srbije da na osnovu svih raspoloživih dokaza poništi kompletne lokalne izbore u gradu Beogradu.

“Poništavanje i ponavljanje gradskih izbora je jedini način i jedino ispravno rešenje za aktuelnu političku krizu u prestonici. Dveri Beograda se spremaju za ponovljene izbore, uvereni da u saradnji sa svima onima koji su za smenu naprednjačke vlasti, na ponovljenim izborima možemo doći do ispunjenja izborne volje građana Beograda koji su već dva puta glasali protiv aktuelne gradske vlasti. Smatramo da opoziciono orijentisani Beograđani ne treba da daju svoju podršku na ponovljenim izborima nikome ko nije javno spreman da se unapred obaveže na učešće u smeni sadašnje vlasti. Sa odbornicima Dveri u Skupštini grada Beograda stanovnici prestonici mogu biti sigurni da ćemo biti deo političkih promena i na strani smene aktuelne bahate, korumpirane i nestručne vlasti”, navodi se u saopštenju koje Radić potpisuje.

Podsetimo, lista „Srbija protiv nasilja“, podnela je u četvrtak zahtev Ustavnom sudu za poništavanje izbora u gradu Beogradu u celini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari